• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon lazerden sonra batııııkkk.kıllarım çıkmıyor lütfen yardımmm

dimetilketon

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2009
590
944
303
40
arkadaşlar lütfen yardımcı olun valla çıldırcam ya.ben bayadan beri bacaklarıma genitalime jilet vurduğumdan tahmin edersinizki hertarafımı berbat ettim.neyse kıllar gürleşti başedemedim fln derken lazer yaptırayım dedim.as lazere uzun araştırmalar sonucu gittim.tüm bacak genital ve koltuk altı yaptırdım.ilk seansımdan 15 gün geçti,banada herkes gibi nemlendirici satmaya çalıştılar ama daha önce yazılanları okuduğum için almadım.lazeri yapan bayan evet iyi çalışıordu allah var hakkını yiyemem.ama kremde krem kremde krem itti beni.neyse gelelim kıllara..dökülenler oldu ama esas bomba benim bacaklarım ne çıktı ne uzadı ne döküldü öylece nokta nokta kaldılar.batık gibi.kontrole gittiğimde kadın yalandan baktı çok güzel çalışılmış ama batık losyonu alcan yapcak bişiy yok dedi.sanki o kremi kullanmadığım için bacak böyle kalmış gibi konuştu.okadar para veriosun yazık bak bu kremi al fln dedi.ağlıycam kızlar sinirden öyle nokta nokta kaldım jiletten farksıız yani.dökülmedi.neyse tamam dedim çıktım kremin fiyatını sordum 130 tl dedi.yuh dedim ya.bu ne almadan çıktım.şimdi intermette fln araştırıorum ama lütfen ayrdım edin ya lazerle kurtulcam sandım gene bişi çıktı başıma ne yapcam ben bu tüylerle.
varmı başına gelen lütfen yardım.

Öncelikle telaş yapmaya gerek yok.Aynı sorunu ikinci seansımdan sonra bende yaşamıştım.Seanstan 20 gün sonra kontrol seansına gittiğimde kadına sordum.Bu kıllar derinin altında kaldı ne uzuyolar ne çıkıyolar diye.Bol bol kese yap ve nemlendir dedi.Hepsi yakın zamanda dökülür pürüzsüz olur dedi ve gerçektende dediğini yaptığımda derinin altından kalan kıllar farkında olmadan bi baktım zamanla kaybolmuşlar.Zamanla derken bu çok uzun bi süre değildi.Kontrol seansından 1 hafta sonra falan döküldü hepsi.Yani ana seanstan yaklaşık 1 ay sonra pürüzsüz oldu bacaklarım ve şu anda 2 aydır rahatım.Kreme gelince gerek varmıdır gerçekten bilmiyorum ama bende bi hevesle ilk seansa gittiğimde alma gafletinde bulundum.İşe yarıyomu derseniz güzel nemlendiriyo.Ama illada almaya gerek yok kanımca.Onun yerine daha ucuz nemlendiricilerle ikame edilebilir.

teşekkürler.dün zaten okuduğum kadarıyla kabak lifi kullanan arkadaşlar var bugün alıp başlıycam yapmaya:18:cevap için teşekkürler.

arkadaşlar lütfen yardımcı olun valla çıldırcam ya.ben bayadan beri bacaklarıma genitalime jilet vurduğumdan tahmin edersinizki hertarafımı berbat ettim.neyse kıllar gürleşti başedemedim fln derken lazer yaptırayım dedim.as lazere uzun araştırmalar sonucu gittim.tüm bacak genital ve koltuk altı yaptırdım.ilk seansımdan 15 gün geçti,banada herkes gibi nemlendirici satmaya çalıştılar ama daha önce yazılanları okuduğum için almadım.lazeri yapan bayan evet iyi çalışıordu allah var hakkını yiyemem.ama kremde krem kremde krem itti beni.neyse gelelim kıllara..dökülenler oldu ama esas bomba benim bacaklarım ne çıktı ne uzadı ne döküldü öylece nokta nokta kaldılar.batık gibi.kontrole gittiğimde kadın yalandan baktı çok güzel çalışılmış ama batık losyonu alcan yapcak bişiy yok dedi.sanki o kremi kullanmadığım için bacak böyle kalmış gibi konuştu.okadar para veriosun yazık bak bu kremi al fln dedi.ağlıycam kızlar sinirden öyle nokta nokta kaldım jiletten farksıız yani.dökülmedi.neyse tamam dedim çıktım kremin fiyatını sordum 130 tl dedi.yuh dedim ya.bu ne almadan çıktım.şimdi intermette fln araştırıorum ama lütfen ayrdım edin ya lazerle kurtulcam sandım gene bişi çıktı başıma ne yapcam ben bu tüylerle.

Merhaba,

Bende diode lazer yaptırıyorum 3 bölgeye. Benim şu anda gayet güzel ilerliyor dökülmeler vs.. Panik yapmana gerek yok ama benim lazer yaptırdığım yerin birkaç kuralı vardı sanada yazayım birde bunları uygulayarak dene istersen.

-Seansa gitmeden 1 gece önce jiletleniyorum ertesi gün gidiyorum
-Reglimden 1hafta sonrasına denk getirmeye çalışıyorum ayrıca seanslar ilerledikçe ve kıllar azaldıkça 2-2,5 ayda bir olmaya başladı
-Lazerden sonra 2 gün duş almıyorum
-Lazerden tam 1 hafta sonra hergün sert kese yapıyorum ve keseden sonra bepanthen merhem kullanıyorum (küçük tüp 10TL,büyük tüp 25TL)
-Seans aralarında jilet yapmıyorum
-Dipte kalan kıllarla kesinlikle uğraşmıyorm.

Şimdilik gayet başarılı dökülmelerimde çok iyi, bacağımda 3.seansımı yaptırdım ve 15 gündür önce jiletle almıştım etki eden yerlerde hala tüy çıkmıyor. Koltukaltım bitmiş gibi (kısa kollu bluzları rahatlıkla giyiyorum) , genitalimde ise kasık bölgemde şu anda hiç yok altlarda biraz var ama tüyleşmeye başladılar artık. Panik yapma bende bir ara su toplamaları ve mkızarıklıklar olmuştu geçti izde kalmadı.

Merhaba,

Bende diode lazer yaptırıyorum 3 bölgeye. Benim şu anda gayet güzel ilerliyor dökülmeler vs.. Panik yapmana gerek yok ama benim lazer yaptırdığım yerin birkaç kuralı vardı sanada yazayım birde bunları uygulayarak dene istersen.

-Seansa gitmeden 1 gece önce jiletleniyorum ertesi gün gidiyorum
-Reglimden 1hafta sonrasına denk getirmeye çalışıyorum ayrıca seanslar ilerledikçe ve kıllar azaldıkça 2-2,5 ayda bir olmaya başladı
-Lazerden sonra 2 gün duş almıyorum
-Lazerden tam 1 hafta sonra hergün sert kese yapıyorum ve keseden sonra bepanthen merhem kullanıyorum (küçük tüp 10TL,büyük tüp 25TL)
-Seans aralarında jilet yapmıyorum
-Dipte kalan kıllarla kesinlikle uğraşmıyorm.

Şimdilik gayet başarılı dökülmelerimde çok iyi, bacağımda 3.seansımı yaptırdım ve 15 gündür önce jiletle almıştım etki eden yerlerde hala tüy çıkmıyor. Koltukaltım bitmiş gibi (kısa kollu bluzları rahatlıkla giyiyorum) , genitalimde ise kasık bölgemde şu anda hiç yok altlarda biraz var ama tüyleşmeye başladılar artık. Panik yapma bende bir ara su toplamaları ve mkızarıklıklar olmuştu geçti izde kalmadı.

teşekkürler cevabınız için

lazere gittiğimde oradaki hanım da bana kabak lifiyle kese yap demişti ben devamlı yapıyorum demişti hatta kollarını gösterdi pürüzsüz bebek gibiydi. ben de alıcam kabak lifinden.

kese güzel bir kese yapman lazım çok faydasını görürsün

canım gittiğin yerin adı nedir yazabilirmisin sanki beni anlatıyosun acaba aynı yeremi gidiyoruz eğer aynı yerse demekki herkese aynı şeyi yapıyolar:53:

Back