- 15 Ağustos 2009
- 590
- 944
- 303
- 40
- Konu Sahibi dimetilketon
arkadaşlar lütfen yardımcı olun valla çıldırcam ya.ben bayadan beri bacaklarıma genitalime jilet vurduğumdan tahmin edersinizki hertarafımı berbat ettim.neyse kıllar gürleşti başedemedim fln derken lazer yaptırayım dedim.as lazere uzun araştırmalar sonucu gittim.tüm bacak genital ve koltuk altı yaptırdım.ilk seansımdan 15 gün geçti,banada herkes gibi nemlendirici satmaya çalıştılar ama daha önce yazılanları okuduğum için almadım.lazeri yapan bayan evet iyi çalışıordu allah var hakkını yiyemem.ama kremde krem kremde krem itti beni.neyse gelelim kıllara..dökülenler oldu ama esas bomba benim bacaklarım ne çıktı ne uzadı ne döküldü öylece nokta nokta kaldılar.batık gibi.kontrole gittiğimde kadın yalandan baktı çok güzel çalışılmış ama batık losyonu alcan yapcak bişiy yok dedi.sanki o kremi kullanmadığım için bacak böyle kalmış gibi konuştu.okadar para veriosun yazık bak bu kremi al fln dedi.ağlıycam kızlar sinirden öyle nokta nokta kaldım jiletten farksıız yani.dökülmedi.neyse tamam dedim çıktım kremin fiyatını sordum 130 tl dedi.yuh dedim ya.bu ne almadan çıktım.şimdi intermette fln araştırıorum ama lütfen ayrdım edin ya lazerle kurtulcam sandım gene bişi çıktı başıma ne yapcam ben bu tüylerle.
varmı başına gelen lütfen yardım.
varmı başına gelen lütfen yardım.