arkadaşlar lazer yüzünden yüzüm mahvolduyüzümde,özellikle şakaklara doğru fazlaca tüyler vardı siyah siyah,ağda ip hepsi dokunuyor yüzüme,sivilce yapıyor.ben de lazere başladım fakat bu tüyelr kıllaştı tamam azaldılar,fakat geride kalanlar resmen erkek yüzündeki kıllar gibi,birini öpsem batıyor,biri dokunsa sanki erkek yüzü.bunun sebebi jilet,lazerden önce jiletle alıyorlar lazerin etki ettikleri dökülsede kalanlar kıllaşıyor,bitene kadar hayatta çekilmez uzadışma kocaman kocaman kıl şeklinde gözüküyor.4.seanstan sonra gitmedim ben de,ağda yaptım cildim zaten ufak ufak sivilceli,karınca yumurtası yağını deniyorum inşallah ağda yüzünden sivilce çıkmaz yine yüzümde
böyle bir şey yaşayan oldu mu aranızda?
vallahi canim kadinlarkulubunun yeni populitesi cis yada ben yeni gordum basligi yuze cis suruyorlar faydasinida goruyorlar :) valla bak dalga geciyor deme dalga gecmiyorum cok citdiyim bak basligi vereyim sende incele yapabilirmisi n bilmiyorum ama cok enteresan süprizzzzz
http://www.kadinlarkulubu.com/isten...-enteresan-bir-cozum-dolunay-ve-idrar-51.html
kaydirigubbakcemile5
arkadaşlar lazer yüzünden yüzüm mahvolduyüzümde,özellikle şakaklara doğru fazlaca tüyler vardı siyah siyah,ağda ip hepsi dokunuyor yüzüme,sivilce yapıyor.ben de lazere başladım fakat bu tüyelr kıllaştı tamam azaldılar,fakat geride kalanlar resmen erkek yüzündeki kıllar gibi,birini öpsem batıyor,biri dokunsa sanki erkek yüzü.bunun sebebi jilet,lazerden önce jiletle alıyorlar lazerin etki ettikleri dökülsede kalanlar kıllaşıyor,bitene kadar hayatta çekilmez uzadışma kocaman kocaman kıl şeklinde gözüküyor.4.seanstan sonra gitmedim ben de,ağda yaptım cildim zaten ufak ufak sivilceli,karınca yumurtası yağını deniyorum inşallah ağda yüzünden sivilce çıkmaz yine yüzümde
böyle bir şey yaşayan oldu mu aranızda?
Canim kilar noldu yuzundeki dokuldulermi durumunu merak edim:uhm:
arkadaşlar lazerden önce jilet yapılmaz hangı merkezlere gıdıyorsunuz boyle ya kısaltıcıyla kısaltılması lazım yok boyle bırsey kendı kendınızı mahvetmıssınız benım gıttığım merkez kesınlıkle jılet kullanmıyor hele yuz bolgesıne erkek berberlerınde kullanılan kısaltıcılar varya onla kısaltıyorlar hangı merkezse o işi bılmıyormus zaten jıletle kısaltınca kılıda lazer gormezkı cok hata yapmışsınız
ve ilk randevuma gittim
yüzüm ve koltuk altlarını aldırdım, kadınla muhabbet ettik, zaten tanıdık bir arkadaşımın akrabası olduğu için herşeyi paylaştı, sanki hiç birşey yaptırmamış gibiyim ama tüylerim yok
herkese tavsiye ederim yeterki bilinçli bir yere gidin kaydirigubbakcemile5
canım hastanelerde yapıyolarmı:uhm:özel hastanelermii,sigorta ödermi aceppp hangi hastanede yaptırdınn.bu hastane ile ilgili bilgisi olan yazsın lütfennnKızlar bende yüzümdeki tüylerle çok uğraştım.Lazer epilasyon henüz yaygın değilken Nişantaşında bir güzellik merkezine gittim.Yüzüme jilet vurdu ve tüylerim kıl oldu ve çok rahatsız oldum.Daha sonra çözüm alamadığım için orayı bıraktım ve yüzüm çok beter hale gelmişti her hafta kuaföre gidip ya ağda yaptırıyodum yüzüme yada iple aldırıyodum.5 yılım öyle ağdayla falan geçti.Ve yüzümden tiksinir olmuştum.En sonunda bir hastanenin lazeri iyi diye duydumOraya başladım ve çok memnunum.Yüzüme bakınca sanki hiç öyle bi sorunum olmamış gibi.Şimdi gayet mutluyum.tamamen bitermi bilmiyorum ama şu an çok mutluyum.
Denizcek ben Özel okmaydanı hastanesine gidiyorum.Ben lazere ilk olarak nişantaşında gitmiştim.Beter ettiler beni.Jilet yaptılar yüzüme mahvettiler beni.Ve 5 yıl önceydi sanırım seansı 140 $ dı.Ama şimdi bu hastanede hem yüz için sadece 40 tl ödüyorum ve inanılmaz rahatım.Yüzümde çok güzel oldu.Çıkmıyo gibi nerdeyse ben geçen ay seansımı bile unuttum düşün yani.Önceden kimseyle yüz yüze gelmemeye çalışıyordum ve saçlarımı hep açıyordum kıllar görünmesin diye.Şimdiyse saçlarımı istediğim gibi topluyorum.ınan psikolojim bozulmuş gibiydi önceden.Tvsiye ederim nerde oturuyosun bilmem ama.SSK falan karşılamıyor keyfi bir durum olduğu için zaten pahalıda değilki sadece 40 tl.
ben de lazer epilasyon yapirmak istiyorum ama arastirmaya yeni basladim.. Senin memnun kalman beni etkiledi.. bir de okmeysani bana da yakin.. 40 tl dedin yüz icin.. o da cok guzel.. benim favorilerim beni cok rahatsiz ediyor. onlar baya kalin sac gibi zaten.. yuzumde baska bi yerime dusunmuyorum..
ama kol bacak killarim sinirimi bozuyor. acaba onlar ne kadardir.. bir de yüzun icin kac seans gittin? jiletle almiyorlar degil mi? aslinda sirayla butun vucuduma istiyorum ama kolum ve yüzunden kurtulsam once cok memnun olurum.. kendimi normal bir kadin gibi hissederim.. ama her ay kolumdu yuzumdu agda yapmak cok yordu beni.. Aynen ben de sacimi basimi dogru duzgun sekillendiremiyorum. istedigim her an kisa kollu bisey giyemiyorum.. illa kollarima bakiyorum ve memnunsam kil durumundan oyle giyiyorum..
Bir de istanbul avrupa yakasinda neresi vardir baska onerebileceginiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?