Lazerden kaç seansta sonuç aldınız ?

Yaaa sizde benim gibi olmuşsunuz benim jilet makina karışık gitti ama arttı ya pişman oldum çok 😑 şimdi neyle alacaksınız artık
simdi zaten hamilelik var inan hicbir sekilde agda acısına dayanamıyorum nasil dogurcam acaba 😒 velhasıl kelam koltukaltimi agda yapiyorum acimiyom diger yerleri malesef jilet 😒😒

Bacaklarım tamamen bitti diyebilirim, üst bacağa da gidiyorum ama orada yoktu zaten almıyordum hiç sarı tüyler vardı bir tek benim gördüğüm😂

Evet alt kısım biter mi emin değilim ama dediğiniz gibi üst kısmı bile rahatlatıyor.

Bana jilet ve ağda kesinlikle yok dediler, traş makinesiyle kısaltmamı istediler sadece ama gerek olmuyor mesela cumartesi günü gideceğim bacaklarda ve koltuk altımda tek tük var birkaç tane. Umex cihazın adı. İnşallah bitmiştir gerçekten🙈
Ne yaptınız bitti mi ?

Ne yaptınız bitti mi ?

Ah neredeeee, o yorumu yazdıktan sonra 3 seans makine bozukmuş ama söylemediler ben salak gibi gittim yaptırdım(!) geldim. Sonrasında makineyi promax diye bir cihazla değiştirdiler hiçbir fayda göremedim. Epilatör aleti aldım, onunla hallediyorum artık tüylerimi

Back
Yukarı