• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lazerde tüy rengi hormonlar ten rengi sorunları:?????

redissh

Guru
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2010
33
1
298
İzmir
kızlar lazer yaptırmak istiyorum.zaten doktor da önerdi kasık çevremde kıllar içe dönüp iltihap yapıyor küçük küçük kistler oluştu:((sorum şu ben beyaz tenliyim kıllarım kızıl-sarı gibi..ayrıca hormon bozukluğum yıllardır var pko sendromu var bende:(((yani var da var..ama artık ağda yapmamalıymışım şimdi ne yapmalıyım hangi lazer yöntemi bana uygun olur ki????:50:

sarı kıllarda iğneli tavsiye edıyorlar genelde ama o her kıl köküne iğne batırıp akım şeklinde oluyo kimisi kıl tanesi şeklinde ücret alıyo kimisi dk bası ücret alıyo ben bi yere sormustum lazerde hangisini yaptırsam diye tüm vücut 1 250 demişti seansı içimden oha demiştim seans yani :) ama şöylede bişey var tek tek yapıldıgı için yapılan kıl asla ömürlük çıkmıyormuş.onun dısında başka sordugum bir yer bornovada özkanlar tarafında diod lazer ince kılları görebilen en iyi lazer demişti.ama oda ucuz değildi.iğneli en cok acılı olanı diye biliyorum.diot daha acısızmış.ben ıpl yaptırıyorum.deneyen bi kaç kişinin tavsiyesi üzerine başlamıştım 2. seansımı yaptırdım bana ıplde sarıları görmez demişti.

Back