- 12 Eylül 2017
- 563
- 537
- 103
- Konu Sahibi Attonatofoli
-
Tamamini okuyamadim bile daraldim!dunyada 1 erkek kalmis oda sizin nisanliniz sanki bidakine seanslara sizde gidin boyle paranoyakça yasayin geri kalan ömrunüzükızlar meraba ayy cok gerıldımm sımdı nısnalım meslegı geregı yapılı olması gerek spora gıdıyor sureklı spor yapanlarda geliştırdıklerı bazı bolgelerının kıllarını aldırıyolarmıs daha etkılı olsun dıye yanı cevremdekı her spor yapan erkek boyle nısanlımda bu yuzden gogus kıllarını aldırıyor. gıttıgı lazer merekzı bayan tabı kı ama evlı yanı nısanlımın whatsabında kayıtlı ıste randevu verıyor su gun glebılırsınız bugun gelebılırsınız dıye fotosunda esıyle gelınlık resmı var benm nısanlımda da ıkımızın resmı var nısanlımdan tabı kı boyle bısy beklemem cok guvenıyorum ve en fazla 15 dk duruyor zaten her adımını haber eder arar sureklı bılmem ne asla guven soz konusu degıl ama ben kendımde bıtıyor ıs gecmısımde aldatılan bırı oldugum ıcın evlı olcaksam bile sankı kocam benı aldatacakmıs gıbı dusunceler kıskanclıklar edıorum su duruma cıldırıyorum zaten kafamda sunu kuruyorum '' nısanlım gogsunu acıyor kadının elının altına yatıyor kadın ona dokunuyor belkı kalktıktan sonra nısanlımın gogus kısmına dokunarak surda bıraz kaldı dıger sefer surayı alırız gıbı gogsunde parmaklarını gezdırıyor falan'' off cok sınır bozucu ya onada bısey dıyemıyorum cok kıskanıyorum sınırımden aglıyorum artık gıtme desem lazere benımle tanısmadan once baslamıs suan3.seansı altı ustu bı öş yanı ne akdar daha uzar bu seans ve alalhım ıftıra yada gunah almak ıstemıyoru msu ramazan uzerı ama lazercı kadınlardan duydugnuz kotu hıkayeler varmı. bıızm burda bı evlenıp ayrılmıs kadın vardı lazer ep. yapan erkekelrde gelırmıs kadının bır ara adı cıktı ya utanc verıcı allah affetsın ama kıskanclıktan aklıma gelmeyen kalmadı nasıl oruc tutucam ben bu kotu ahlaksız dusuncelerımleben lazer yaptırmadıgım ıcın ortam nasıldır işlem sırasında sohbet edıyolarmı? bi erkekle neyin sohbetını edıyolar ? sonucta o an yabancı bır erkege dokunuyorsun (allahım affetsın) o an ne hısedıyorlar falan ooff lutfen taslamadan bılgı verın kızlar cok uzgunum ayrıca esı sevgılısı nısanlısı(erkek) lazere gıden varmı kızlar sız ne dusunuyorsunuz sacma bı konu kızmayın ama her oraya gıdısınde olay cıkarıyorum kadının yannda da tartısamıyor bırzdan cıkayım arıcam senı dıyo ıcımde kalıyor çalıstıgım yerde masayı klavyeyı parcalıyorum sınırımden
Aynen fiş keserken saçlarını savuruyor.lazerci kadındansa bu dediginiz daha olağan bir durum bundan da kıskanmalisin. Al bak kiskanacagin birsey bulduk haydi kolay geleMesela bakkal içinde düşünüyor musunuz böyle? Para üstü verirken bozuk paraları eline tutuşturup avucunu kapatıyor; fiş keserken saçlarını şehvetle savuruyor filan?
Bir de lazerci kadınlar filan kısmı cidden tarifsiz kaba. Kötü hikayeler filan? Hayalgücü Feriştah maşallah.
Birde öyle inanmış ki düşüncesinin normal olduğuna başlığa lazer de kafamızda kurduğumuz masaj gibi mi ? yazmış hepimiz kuruyoruz gibi mesaj salonu diyince benim aklıma rahatlama çeşit çeşit ülkelere özgü masajlar geliyor biz mi safız diyeceğim ama gayet şeytani bir tipimBir de kabul etmiyor düşüncelerinin normal olduğunda o kadar ısrarcı ki. Psikolojik yardım alması gerekiyor, insanın kendi düşüncelerinin sağlıksız olduğunu fark ederek yardım alması gerektiğini bilmesi büyük bir erdemdir. Ama hala "Psikoloğa gidiyorsam deliyimdir, ben deli değilim" gibi abuk düşüncelerden kurtulamadık.
Konu sahibi, yine söylüyorum. Düşünce yapın sağlıksız. Sevgilin senden memnun gözüküyor çünkü ona çaktırmayarak kendini yiyip bitirme evresindesin. Ama bugün lazerci kızdan kıskanacaksın, yarın sevgiline merhaba diyen herhangi bir hemcinsini kıskanacak, "Niye sevgilime merhaba dedi" diye sevgilini suçlayacaksın adam da seni çekmeyip ayrılacak. Ben olsam ben de gereksiz kıskançlıklar yapan biriyle ilişkimi sürdürmem. En iyi ihtimalle poposunu kaldıracak, adamın gözünde önemsizleşeceksin. Şu yaptığının sadece sana zararı var, burada onlarca kadın sana yazdı hiçbirinin de böyle düşünceleri yok. Herkes senin gibi düşünmüyor, psikolojik yardım almak da ayıp değil. Grip olduğun için utanıyor musun? Psikoterapi al, özgüvenini ve özsaygını geri kazan ki sağlıklı bir ilişkin olsun sevgilinle de.
Mikremin,o edeleli vücuduyla adeta kemiklerimi kırarcasına diri bedenime sarılıyorduMesela bakkal içinde düşünüyor musunuz böyle? Para üstü verirken bozuk paraları eline tutuşturup avucunu kapatıyor; fiş keserken saçlarını şehvetle savuruyor filan?
Bir de lazerci kadınlar filan kısmı cidden tarifsiz kaba. Kötü hikayeler filan? Hayalgücü Feriştah maşallah.
Aaa daha neler neler var...Aynen fiş keserken saçlarını savuruyor.lazerci kadındansa bu dediginiz daha olağan bir durum bundan da kıskanmalisin. Al bak kiskanacagin birsey bulduk haydi kolay gele
Yalnız yazdıklarınız neredeyse kelimesi kelimesine, konuyu okurken aklıma gelen cümleMikremin,o edeleli vücuduyla adeta kemiklerimi kırarcasına diri bedenime sarılıyordu
Uzun zaman olmuştu unutmuştum feriştahı
Allah senide güldürsün
fantaziye bak ya... guzelim yapma etme yazik sana... dunyani darlama'' nısanlım gogsunu acıyor kadının elının altına yatıyor kadın ona dokunuyor belkı kalktıktan sonra nısanlımın gogus kısmına dokunarak surda bıraz kaldı dıger sefer surayı alırız gıbı gogsunde parmaklarını gezdırıyor falan'' off cok sınır bozucu ya onada bısey dıyemıyorum cok kıskanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?