• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazerde dokulup tekrar cikan azalmayan tuyler

Anneyim20

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2019
794
437
103
Arkadaslar 3 . Seansim bitti ilk seansta killarin yuzde 50si dokulmustu fakat 3.seans dokulennturlerin hepsi tekrar cikti suan kil koklerinin hepsi aktif ve koklerin hepsi dolu sadece bikini ve koltuk alti killari daha ince cikti onun disinda hicbir degisiklik yok sizce normalmi

Arkadaslar 3 . Seansim bitti ilk seansta killarin yuzde 50si dokulmustu fakat 3.seans dokulennturlerin hepsi tekrar cikti suan kil koklerinin hepsi aktif ve koklerin hepsi dolu sadece bikini ve koltuk alti killari daha ince cikti onun disinda hicbir degisiklik yok sizce normalmi
2 sene her ay yaptırmış ve hala tam olarak kurtulamamış biri olarak gayet normal geldi bana 🤣

Normal tabii ki 1bucuk seneyi buluyor.Ben bitirdim kala kalan ayva tuylerim var hangi cihaza gidiyorsunuz ve kil ten yapiniz nasil?

Cihazi bilmiyorum ama buz degil.acik renk koyu kil bana 8 senasta yuzde 80 90 i bitecek kalanlarda belli bile olmayacak denmisti.bugun 4.senasa girecegim bi fark yok denecek kadar az tum kokler dolu yani

Back