• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lazerde ağda

tugce_ody

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2015
30
9
86
28
Kizlar ben alt koluma lazer yaptiriyorum ama üst kolum kaldi oraya agda yapsam asagiyi etkiler mi bilgisi olan var mi ?

Yok cnm kesinlikle etkilemez.zaten üst kol daha ince oldugu için orayı lazer aleti görmez ve uygula yapılmaz.alt kol lazer ğst kolu sir agda ile alabilirsin

Canim benim baya kalin ustlerde cok sorunlu bi vucuda sahibim olur olmadik yerlerde cikiyor artık. Sen gittin mi canim yaptin mi ust tarafa da agda

Cnm ben kollarıma yaptırmadım daha vücudum için fiyat ögrenmeye gitmiştim.kollarım için üst kol ince görmez demişti.ee napıcam yaptırırsam alt taraf tüysüz üst taraf tüylü şerit gibi belli olur deyince.ağda uygulatıyoruz demişti.ama senin üst taraf ta kalınsa bence orayıda lazer yaptır.bütce ayırabilirsen

Düşünüyorum canim aslında ama suan cok rahatsız oluyorum bi de artmasindan da korkuyorum ust kolda cunku gogsumde bi tane boyle kalin cikmisti vurdu oraya cok fen oldu göğsüm o kadar kalinlasti ki .s tesekkur ederim cevapladigin icin

Back