Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haftaya lazere baslicam ve yaza dugunum olucak kadin seansi 2,5 ay arayla yapicam dedi iki seans ise yarar mi sizcee özel bölge ve tüm bacak
Bende anlamış degilim normalde ben 1 ayda saniyodum ama parasida bayaa pahalii ya azalsa bile raziyim en azindan kendim ugrasiriyim simdi basa cikamiyorummHic olmazsa biraz faydasini gosterir. Ama keske erken baslasaydin. Ayrica 2.5 ayda bir yapilmaz. Tuyler ne zaman cikarsa o zaman yapilir. Ben ilk zamanlar 1.5 ayda bir falan yaptim. Onu iyi sorun siz..
Sonucta belki etki etmeyecek ve killariniz erken cikacak..
Bende anlamış degilim normalde ben 1 ayda saniyodum ama parasida bayaa pahalii ya azalsa bile raziyim en azindan kendim ugrasiriyim simdi basa cikamiyorumm
Yasindan dolayi uzun tutucam dedi 19 yasindayim ama bilmiyorum ya banada tuhaf geldi bu olaayben de lazer e gidiyorum tüm vücud bölgeye göre bir bir buçuk ayda yapıyorlar o kadar aralıklı olmaması lazım benim bildiğim ben üçüncü seanstan sonra faydasını ciddi bir şekilde görmeye başladım
Yasindan dolayi dedi bilmiyorum anlamis degilim,seans araları uzun oldugu icin nasil bi sonuc alirim hic bi fikrim yok tekrar konuscam.Genital bolge haric konusuyorum ben ama. Genital bolge 1 haftada cikar. 2.5 ay mi bekleyeceksiniz tekrar yapmak icin? Bence bu iste var bi tuhaflik. Siz gidin endiselerinizi soyleyin. Ben ciktikca yaptirmak istiyorum deyin..
Ablan kaç yaşında?hangi bölgeye gidiyo ve kaça yaptiriyo,;-)ablam başka bir merkeze gidiyor onun 20 günde bir yapıyorlar yaşından dolay ise başka yerlere de danış onlar ne söylüyor diye yaşla alakası var mı diye ama benim bildiğim yok
Seans basina aliyor canim toplu bi sekildede verebilirsin diye biliyorum konusursunuz siz yneÜcreti toplammi aliyolar gittikcemi vereceksiniz?? Tüyler çıktıkça gidilmesi gerekiyor diye biliyorum ben
İlk seansta benim dökülmelerim az oldu ama seyrelme oldu yani
İkinci seansa daha gitmedim :))) 1 ay sonraikinci seansta nasıl?