• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lazer

seray44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2014
189
50
43
alex makınaya gıren var mı ?

jel ıle mı kullanıyolar yoksa jelsız mı aletı

Alex jelsiz

ya size bir şey daha sormak istiyorum ben 3 gün önce bıyık için lazere gittim daha ilk seansım kadın jiletle aldı bügünden çıktı bıyıklarım çok kötü görünüyor ne yapmalıyı lütfen yardım edin

alex lazer bende 1,5 yıldır giidyorum genital bölge de azalma % 30 ama diğer (bacak koltuk altı % 90) sizde sonuçlar nasıl benim 7 .seasım olacak

Ben de bıyık bölgesi için gidiyorum 4 kez gittim, Alex soğutucuyla kullanılıyor. Baya azaldı ama yok olmadı. 1 ay sonra çıkıyor eskisi gibi rahatsız edici boyutta değil ama ne zaman tamamen biter bilmiyorum. 5.olacak bu ay gidince,bakalım :)

Ben 2 yıldır lazere gidiyorum(Alex soğutuculu) ama şunu anladım bu kılları kökünden yok edecek bir Mucizevi yöntem henüz yok.gittiğim yer Nişantaşı'nda temiz,güvenilir biryer ve Dr var başında ekibinde,Allah var yanma falan hiç yaşamadım ama Kıllar tam bitti derken sanki tekrardan hortluyor:((birde işin kötü yanı tekrar çıkan Kıllar çok açık renkli oluyor ve tüycük şeklinde oldukları için tekrar seansa gidince de cihazın o tüyleri görmediğini ve almayacağını Söylüyorlar.e ne anladım ben yani.özellikle özel bölgede halen Tüyler var maalesef ama sadece renkleri açık sarı:((bunun için bir önerisi olan ,bu tüylerden tamamen kurtulmanın yolunu bile varsa Allah Aşkın'a söylesin:(

Ben de bıyık bölgesi için gidiyorum 4 kez gittim, Alex soğutucuyla kullanılıyor. Baya azaldı ama yok olmadı. 1 ay sonra çıkıyor eskisi gibi rahatsız edici boyutta değil ama ne zaman tamamen biter bilmiyorum. 5.olacak bu ay gidince,bakalım :)
Benim Alex le bıyıklarda bayağı iyi sonuç alındı.özel bölge sıkıntılı..kişiye ve kıl yapısına göre sonucun değiştiğini söylüyor lazeri yapan uzman,bencede mantıklı...

Back