• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lazer yardım

beyyine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2009
570
2
96
İstanbul
lazer yaptıran arkadaşlar koltuk altı ve alt bacağınızda kaç seansta ne kadar azalma oldu lütfen paylaşır mısınız

ben geçen hafta bacağımın yarısını yaptırdım
bünyeye göre değişiyormuş

koltukaltı da 4. seansım ama 10 seans dewam ediyo ii sonuç almak istiyosan kılın yapısına görede deyişiyo tabi

mrb lar konuyu detaylı bişekilde öğrenmek için bulunduğun yerdeki merkeze başvur .tabi sitelerde de bilgi alabilirsin

Lazer işlemlerine başlayabilmek için o bölgedeki tüylenme maksimum yoğunluğa ulaşana dek tüyleri kökten almadan beklemek gerekir. Yapmamız gereken bölgeye göre değişen 2 haftadan 6 haftaya kadar bir süre boyunca sarartıcı veya cımbız/ağda kullanmadan beklemektedir. Bu sürede uzayan tüyleri isterseniz kesebilir ya da tüy dökücü krem kullanabilirsiniz. Tüy dökücü kremler köklere işlemediğinden lazerden önce kullanılmalarında sakınca yoktur. Zira işleme başlamak için tüylerin uzun olmaları gerekmez, köklerin tüy çıkarmış olması yeterlidir. Kesme işlemi için makas ya da isterseniz jilet de kullanabilirsiniz, bir sakıncası yoktur.

Jilet hiçbir zaman kökleri güçlendirmeyecek, ayva tüylerini kalınlaştırmayacaktır. Sadece, jilet ya da makasla kesme sonrasında tüylerin ucundaki zayıf ve ince kısım kesildiğinde dipte kalan nisbeten kalın kısım kendini gösterecek, bu görünüm ise tüylerin kalınlaştığı şekilde bir göz aldanması yaratacaktır. Oysa, aslında tüyün kalitesinde bir değişiklik meydana gelmemektedir. Tabii, isterseniz hiç bir şey yapmadan da bekleyebilirsiniz.

Bursa Lazer Epilasyon Merkezi

Canım ben koltukaltımda 2. seansta azalmalar oldu 3. seansta baya azaldı we tek tük kaldı 4.seansımada gittim inş biticek yani bende 4. seansta bitti

Alt bacağımda bayağı kıllıydı 2.seanstan sonra azalma oldu baya 3. seansıma gittim bu hafat içi kontrol seansım war 4 bilemedin 5. seansta biter inş
sewgilera.s.

koltuk altında çok acıma oluyo mu

Koltuk altı en az acıyan yerdir canım ama acıycakki kıllar azalsın acımadımı anlaki düşük değerde atış yapıyolardır acıması iyi yani ama dayanılmıycak bir acı değil anlık bişi ağda gibi dayanırsın canım

Back