• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Lazer yaramadı iğneli epilasyona geçmeli miyim ?

Lacivertvisne

Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2014
4
0
6
34
İzmir
Ben bu yaz lazer epilasyona başlamıştım 4. seansımda kadın tüylerin renginin çok açık olduğunu ve lazer görmediğini söyledi baştan beni uyarmadı da tüyleri de bi güzel yaydı. Şimdi ağdaya başlamak istemiyorum kararcak etcek. İğneli epilasyona başlamalı mıyım yara yapıyo falan diye duydum çok acıtıyo diye. Sizce ne yapmalıyım ? :18:

Ben bu yaz lazer epilasyona başlamıştım 4. seansımda kadın tüylerin renginin çok açık olduğunu ve lazer görmediğini söyledi baştan beni uyarmadı da tüyleri de bi güzel yaydı. Şimdi ağdaya başlamak istemiyorum kararcak etcek. İğneli epilasyona başlamalı mıyım yara yapıyo falan diye duydum çok acıtıyo diye. Sizce ne yapmalıyım ? :18:

sakin agda degdirme. Bence igneliye basla, hem tuy rengin aciksa cabuk da biter

lazerde yara ya da hiç iz olmadı bende.
ama iğnelide,iğne yapılan yerler ertesi gün kızarıp,2-3 gün sonrada kabuk bağlıyor.
kabukların kendiliğinden dökülmesini bekliyorsun,oynarsan iyileşmesi gecikiyor.
kimisi de hiç kabuk bağlamıyor diyor,o konuda fikrim yok yani frekansı 9 la yani en yüksekle yapıp,
kabuk mu bağlamıyor yoksa frekansı düşük yapıp mı kabuk bağlamıyor orayı pek anlamadım şimdiye kadar.
bacak, koltuk altı ve pakete göre biraz daha geç sürüyor kabukların dökülüp pürüssüzleşmesi.
genelde koltuk altı ve paket 20 günde dökülüyor.yüz hakkına bilgim yok.

Yara yapıyo iz kalıyo diyolar doğru mu sen yaptırdın mı hiç ?

Ben bundan 13 sene once yaptirdim igneli. Iz falan kalmadi ama ben devam ettiremedim bir kac seanstan sonra cunku acisina dayanamadiim. O zamanlar uyusturucu kremler falan kullanilmiyordu.

Ama tekrardan baslayacagim.

Sanirim onemli olan iyi bir uzman bulmak

Back