Lazer Epilasyon Lazer yaptırmış olupta yıllar sonra tüyleri tekrar çıkan var mı?

000hazan000

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Mart 2012
41
4
68
arkadaşlar çevrenizden de olabilir. bu konu benim için çok önemli ona göre başlıcam. ben şuan yüzüme yaptırıyorum ama hiç bitmedi çünkü ince. kalın kıllarıma yaptırıcam ama yıllar sonra çıktığını söylüyolar. bu doğru mu?

Bir lazer uzmanını tvde izledim. Hamilelikten sonra biraz da olsa çıkabiliyor dedi. Hormonal bozukluk yaşandıysa lazerden sonra hastalığın şiddetine göre yeniden çıkabilir, ilaç kullanımına bağlı olarak yeniden çıkabilir dedi. birde hiçbir sebep yokken 5-6 yıl sonra yeniden çıkmalar olabilir dedi genç bayanlarda. Ama eskisi gibi gene çıkmıyormuş.

teşekkürler.. eskisi gibi çıkmasa da sonuçta çıkıyor. o zaman o kadar para vermeye değmez

teşekkürler.. eskisi gibi çıkmasa da sonuçta çıkıyor. o zaman o kadar para vermeye değmez

Herkeste aynı sonucu vermez ki lazer, birinde 5 -6 yıl sonra çıktı diye sende de çıkacak değil ki..
Lazer merkezinde yapılan ön görüşmede eğer kaliteli bir merkezse zaten % 100 bitecek denmiyor . % 80 i biter arada tek tük çıkanlar olur onlarda cansız ve ince tüydür derler.
Arkadaşında dediği gibi hamilelikten sonra hormon değişikliğine bağlı olarak , yenilen besinlerden , alınan hormon ilaçlarından dolayı bazı kişilerde tekrar kıl çıkabiliyormuş .
Lazerden sonra tekrar kıl çıkması durumu kişinin tüy yapısına , lazer işleminde kullanılan alete , uygulanan seans sayısına ve lazer ile yapılan atış derecesine göre de değişiklik gösterir..Burada çok okudum lazerden sonra hiç tüyü çıkmayanıda , azda olsa çıkanıda , hiçbir etki görmeyeninide. Elbette diğer kişilere danışıp fikir edinebilirsiniz fakat lazer yapan ve yapılan kişide olay biter.

bende gidiyorum bayagı azalma oldu ama bitmedi benim makine alex cok arastırdm en iyisiymiş bilmiyorum tekrar cıkıp cıkmayacagını ala 6 yıl cıkmasada iyidir yani 6 yıl sonra yine giderk :)

bende gidiyorum bayagı azalma oldu ama bitmedi benim makine alex cok arastırdm en iyisiymiş bilmiyorum tekrar cıkıp cıkmayacagını ala 6 yıl cıkmasada iyidir yani 6 yıl sonra yine giderk :)

aslında doğru söylüyosunuz arkadaşlar. bi şansımı deniyim de hayal kırıklığına da uğramak istemiyorum artık çünkü yüzümden sonuç alamayınca bu bana çok koydu. dediğiniz gibi yıllarca çıkmasa bu bile kardır.

Birkaç yerle görüş kıl yapına en uygun olan cihazı seçerler ama en etkili şuan piyasada alexandrite diye biliyorum . Mutlaka bakan karar verecek olan Uzman Doktor olsun ilk önce. Uygulamada genellikle doktor olmuyor ama ilk karar verecek o olmasına dikkat et. Bir de yüzde kesin çözüm iğneli diyorlar ama ben hiç gitmedim yüz için.

ben.... hangi merkeze gidersen git tamamen bitmez %80 diyor ama para kazanmak için göz boyama yok kağıttada yazıyo sözleşmede vs. aklını çeliyolar ben yaptırdım yaptırdıgım esnada çok memnundum hala memnunum tüy şeklinde çıkıyo kıl değil yaptırdıgın esnada bebek gibi pürüzsüzsün fakat bittikten bikaç ay sonra geri çıkıyo seyrekte olsa
geçen avm de bi kızla tanıştım eepilasyon merkezlerinin tanıtımını yapan yıllardır bu işin içindeyim asla tamamen bitmiyo dedi

ben fiyatına göre ucuz bir yerde yaptırmıştım. bu ucuz yerden yaptırdıktan yaklaşık 1 yıl sonra ufak ve sarı tüyler kollarımda tekrar çıkmaya başladı ama vücudumun diğer yerlerinde çıkmadı. yaptırırken referanslarının güzel olmasına dikkat edin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…