Lazer yaptırmak istiyorum ama...

Peynirzeytinekmek

........
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
10
Puanlar
8
Merhabalar, başlıktan da anlaşılacağı üzere lazer yaptırmak istiyorum amaların var...
1. Sı en büyük derdim o bölgemi açmaktan utanıyorum hadiı açtım diyelim doğumlardan kaynaklı küçük bir hemoroid sorunum var . Bu durumda olup yaptıran var mı??? Yapan kişi aaa hemoroid dermi?? Ayy saçma oldu ama aklımda deli sorular, yaşlılığı ve hastalık dönemlerini düşünce kıllarım başıma dert olmasın istiyorum...

yapan kişi daha nelerini görmüştür niye desin hiç görmemiş gibi.dünyada sadece sizde yok ki hemoroid :KK70:
Akşam akşam çok guldurdunuz Allah da sizi güldürsün

merhaba ben lazer epılasyon yaptıyorum genıtal bölgeme hemeroıd problemnde wrdı zamannda.gıttıgımde hıc utanmadım pat dıye actım valla :D şmdı rahatım komple yapıyorlar utanma bşver

Ben yaptirdim.ayni tereddutleri yasamistim.ozellikle bikini bolgesi icin utanmistim cok.ama inanin bir kere yaptirinca utanma falan kalmiyor.hemoroid olmasindan neden cekinesiniz ki.olabilir .en fazla hemoroidiniz var der.sizde ever var dersiniz yani.budur.ben evlendikten sonra gitmedigim icin tam sonuc alamadim.yarida kalmisti.ama o halde bile rahatim.simdi gitsem ilk seansta yine bi utanirim herhalde.olsun yinede kilsiz olmak gibisi yok.

Ayy kızlar hepimize çok teşekkürler . İçimi ferahlattınız acayip senettiler geçiyordu beni ayıplar komik duruma düşerim vs gibi ama sağlık problemi dimi sonuçta

Bende de utanma değil de Acir mi diye endişe var. DeneyiminizI yazarsaniz süper olur; )
evet acıyor .ilk başta düşük ayarla başlıyor seans arttıkça akımı yükseltiyor.dayanıklılııgn da artıyor zaten.krem felan kullanmadım hiç.özellıkle iç dudak daha kötu oluyor agrısı .orayı dusurse bıle agrı oluyor ama dayanmak zorunda kalıyorum kendımı tutuyorum.

Back