• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer yaptirirken hamile kalanlar

Zeynep tuna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2016
163
44
98
Lazer epilasyon yaptirirken hamile kalanlar devam ediyor musunuz. Etmiyorsaniz tüyleri hangi yontemlerle aliyorsunuz kararsiz kaldim ben

Lazer epilasyon yaptirirken hamile kalanlar devam ediyor musunuz. Etmiyorsaniz tüyleri hangi yontemlerle aliyorsunuz kararsiz kaldim ben

Hamilelik döneminde lazer uygulanmıyor.Bu nedenle hamile kalanlar lazeri bırakır.Hamilelik süresince yine size en uygun olan yöntemle tüylerinizi alınız.Bu ağda,jilet,epilatör olabilir..Şimdiye kadarki süreçte tahrip olmuş olan kıl kökü yeniden kıl üretemez..Biten bitmiştir yani.Gebelik sonrasında kaldığınız yerden devam edersiniz..

Hamilelikte we doğumdan sonra adet düzeniniz oturana kadar lazer yapılmıo ben doğumdan 7_8 ay sonra gittim lazere. Ki zaten doğumla tüyler iice azalıo hormonlar değişio ya onun etkisi

Back