lazer yaptırıp tüylerinde artış olanlar.

berilsu91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2010
20
0
36
İzmir
ben 9 seanstır yüzüme lazer yaptırıyorum. ilk 3-4 seans sonrası iyi inşallah bitecek gibi gelmişti gözüme ancak son 3 seanstır ince, sarı tüylerim siyahlaştı ve kalınlaşmaya başladı. benim gibi olup da daha sonra seanslara devam edince o tüylerinden de kurtulan var mı acaba çok moralim bozuk o kadar para bayılıyoruz bir de olmayan kıllarım çıkmaya başladı ya bi yorum yapsanız ne yapmalıyım sizce bırakamam da geç çıkarıyor ama eskiden tek tüktü şimdi gneiş bi alanda ve ince ince siyah çok sinir bozucu

bende hormon bozuklugu var, yıllar önce yüzüme yaptırmıstım lazer ama bılmıyorum hangi tür lazerdi, 2 yıl akdar yaptırıp faydasını gorememıstım , o yuzden iğnelı epılasyona gecmıstım 1 yıl kadar, ama onda da fayda goremeyıp tüylerım artınca, onu bırakıp ozel bitkisel kreme gectım, iki set kullandım ve ondan da fayda goremedım, cımbıza kaldım şimdi:) vücut ıcın gıdıyorum aleksandtare lazere sımdı, 2 seans oldu ama faydasını goruorum gibi hormon bozuklugu yüz gogus karın gibi yerlerde kendını daha cok gösterıyor ve tedavıyı gecıktırıyor, ben dıger bölgelerıme yaptırıyorum sımdılık..

ya bendede aynı sorun var 9 seasta bana oldu. önceden çene altımda 1-2 kalın siyah tüy vardı şimdi boynuma kadar siyah siyah kıllarla kaplı.nolacak bu böyle ya offf

bende sadece bir seans gittim yüzüme ve kalın kıllar inceldi ama üç olan yerden bir tutam ince kıl çıktı gitsem mi gitmesem mi karar veremedim bi türlü ama doktorum gidebilirsin sorun olmaz dedi napıcam düşünüyorum:18::18::18:

aman derim gitme. lazer tüyleri sadece inceltiyor keşke sadece inceltse ona bile gidilirdi de inceltmenin yanında artırıyor da. hangi lazer cihazı olursa olsun ben inanmıyorum cihazın türüdür vs dir demelerine. ben de araştırmıştım en iyi lazer cihazının olduğu bir hastaneye gittim. üstelik diğer yerlerden kat kat fazla para ödeyerek ama sonuç olmayan yerlerimde tüyler çıktı. yani hiç tüy olmayan boynumda siyah, ince ve sık tüyler çıkmaya başladı 2 seanstır.

aynısını ben de yaşıyorum ben bıraktım 8-9 seanstan sonra kalınlaşıp çoğaldığını farkttm.. yaptırdğm yerde bnden 5-6 y önce başlayan bi kız vardı onun yüzündeki tüylern sakal gbi çkmaya başladğını farkettm an bıraktım. artk verdğimz paralara yazık

ben de iki seans oldu lazere başlayalı.gittiğim merkezden memnun kalan arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine gittim. daha sonra bi arkadaşımın da aynı merkeze gittiğini ve tüylerinde artış olduğunu öğrendim. onun da bana söylediği şu şekilde başta azalma oluyor ama beş seanstn fazla gitme sarı tüyleri artırabiliyor.bende daha fazla gitmeyi düşünmüyorm azalması bnm için yeterli olacak tamamen bitmesini beklemiyrm

arkadaşlar ben vucüduma lazer epilasyon yaptırdım...ve çok memnun kaldım bu sefer dedimki yüzümde ayva tüyleri var onuda yaptırayım vücuduma yapılan işlemde jiletleme yapıyordum yüzüm için nano lazer yaptırtım bin pişmanım keşke yaptırmasaydım 3 cü seyanstan sonra tüylerim kalınlaştı ve siyah renge dönüştü biriyle slmlaşsam karşımdakine diken gibi batıyordu kıllarım bu yüzden yaptırmak isteyen arkadaşlar bence kesinlikle elletmeyin yüzünüzü haa bu arada yüzümde hiç lekem yokken lekelenmeye başladı sorduğumda ise güneşe çıkmışsınızdır dediler kıllarımım neden bu kadar sert çıkıyor dediğimde ise hormonlarınızdan kaynaklanıyor dediler demekki hormonlarım 3 cü seastan sonra siyah ve sert kıl üretiyomuş (

hep böyle kandırıyolar zaten. bana deselerdi sonuc öyle olcak diye üsütne para verirdim dürüst oldukları için. bu şekilde kazandıkları paralardan hayır görmesinler benm pskljm bozulmuştu yüzümde coğalan tüylerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…