lazer yaptırdım ama...

royas

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2011
547
3
46
Diğer
kızlar yüzüme lazer yaptırdım ve sonuç daha kötü oldu rizede yaptırıpta memnun kalan arkadaşlarım lütfen yazarmısınız hangi çeşit lazer yaptırıp memnun kaldınız ,veya hangisinden memnun kalmadınız şimdi tekrar başka biryere yaptırmayı düşünüyorum

Ne zaman yaptırmıştın ?
Yapmadan önce jiletle alıyorlar,sonra atış yapıyorlar.Alınan kıllar önce çıkıyor sonra dökülüyor.Çok yeni yaptırdıysan birazcık sabret bence.

merhabalr cızlar hazır konu açılmış iken bende lazer yaptırmak istiyorum. da yaptıranlar bilgsi olan ??
- yan etki varmı
- fiyatları nasıl
- birde bidaha çıkmıyor deilmi döküldükten sonra
- ve tek seans mı bölgelere göre değişrimi bikaç seans mı yoksa?

Kızlar yüze jilet vuran yerde şüphen edin, 2yıldan fazla zamanlık lazer tecrübemle bunu bilir bunu söylerim. Bakın yüz tüyünün yapısı farklı, gerçekten uzun süreçte lazere cevap veren, oldukça direnen bir yapıda,oyüzden daha fazla seans istiyor ve seans aralıkları vücuda göre daha kısa. Kalınlaştırarak işi daha da zorlaştırıyorlar. Ben de yaptırıyorum yüzüme 1 yıldır ve bitti gibi bir şey. Asla jilet vurmadılar. Tüyler bazı seanslardna sonra inceliyor, oyüzden merkezin belirli seanslardan sonra kullandığı 3 farklı makinesi var. İnce olanları başka kalın olanları başka cihazla yaptılar. Çooook memnunum

Konu içeriği nedeniyle "Lazer Epilasyon"başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

Bende ıpl yaptım ve jiletle aldılar.şu an yüzüm eskisinden daha kötü .. napcam bilmiyorum.moralim sıfır :/

Ne zaman yaptırmıştın ?
Yapmadan önce jiletle alıyorlar,sonra atış yapıyorlar.Alınan kıllar önce çıkıyor sonra dökülüyor.Çok yeni yaptırdıysan birazcık sabret bence.

yeni yaptırmadım çok oluyor işe yaramadığını görünce bıraktım şuan iple alıyorum dahada kalınlaşıyorlar ve ben buduruma çok üzülüyorum bu yüzden asosyal oldum yaa

ben doktorla lazer yaptırmadan önce görüştüm benim kıllarımın lazere çok erken cvp veren yapıda olduğunu söylemişti 4 -5 seansta biter demişti ama bitmedi aslında yapan kişi de bana hiç güven vermedi yaparken kıl olan yere atış yapmıyor 3 kez atış yapıp bırakıyor ben yönlendiriyorum şurayada atış yapın falan diye böyle bişey varmı yaa hiç memnun değildim oradan buarada sen nerde yaptırdın ve yüzünde hangi bölgeye yaptırdın

ben de lazer yaptırmayı düşünüyorum koltuk bıyık ve paket bölgeme ama kesin işe yarıyormuuuu?

lazerin işe yaradığı kesin ama her yere yaptırma derim ben, iyi araştır canım

Bende ıpl yaptım ve jiletle aldılar.şu an yüzüm eskisinden daha kötü .. napcam bilmiyorum.moralim sıfır :/

ben yüze iğneli epilasyon öneririm yüz için ideal olan bu bence ama vücut için lazer güzel

Son düzenleme:
kimi lzer makinası var deri üzerinde 1 milim bile kılın olmaması gerekiyor.. ozaman jiletle alınıyor.. bu makinalarda uygulanacak bölgeye jel sürülüyor lazer makinasıda tam tene temas ediyor..
alexsandra ile yapılan lazerlerde deri üzerinde aşırı uzun kıllar olmadıgı sürece zararı yok jiletlemeye gerekte yokk..
kısacası makinanın türüne göre jiletleyip jiletlemiyorlar..
ayrıca yüz çokkk zor sonuc veriyor..
ben 2.5 senedir yüze giidiyorum 12 seasn oldu.. cenemdeki sert kılar incecik belli olmuyor.. ama çıkmayan yerlerde çıktı boynumda mesela..favorimdekiler bittii.. favorimin alt tarafında çıkmayan yerde çıktı..
onun için yüzdne sonuç beklemeyin..sadece agdayla 10 günde bir gideceginize lzare 2 ayda birr gidersiniz rahat edersiniz okdr..
ama geri kalan her bölgeye öneririm:)

canım yüzde sonuç zor demişsin lazerin seans sayısı kılın yapısına bağlıdır kıl beyaz tene kalın siyah olursa daha erken sonuç alınır ince yapıdaysa daha uzun sürebilir beimkilerde hemen biticek yapıdaydılar ama jilete vurdular kıl kökü güçlendi ve yayıldı ayrıca yapankişiden hiç memnun değildim

Kızlar yüzdeki tüylerin kökleri diğer bölgelere göre daha derin. onun için oraya lazer etki etmiyor. yalnız lazerin ayvacık tüyleri kaldırmada üzerine yoktur ha. onun için yüze yaptırmayın derim.

belli bi süre sonra tüyler tekrar cıkıyor arkadaslar ayrıca lazer cildi de cok kötü ediyor

ee ben gittim dövülmediğim kaldı başka bi yere gitmeyi düşünüyodum gitmiyimmi şimdi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…