Diğer başlıktada dediğim gibi karın en iyi cevap veren bölge. Benm 1 seansta yok oldu diyebilirim.
karın bölgesi ağda yaptığında dahi üst kısımlar 1buçuk 2aya çıkıyor.sana o yüzden sonuç vermiş gibi olmasın? Kaçıncı seansın?
Genitalle aynı anda yaptırdım genitalim çıktı ama karın çıkmadı. Niye bu kadar ümitsiz ve olumsuzsun?
Canim eger alex lazer yaptirirsan ince tuyleri gormuyo diye biliyorum. IPL yaptirirsan once cok kalinlasacak tuylerin buna razi misin? Benimde gobegimde baya tuy var seni anlayabiliyorum.. Aynen senin gibi hissediyordum. Ama evlenince bu dusunceler cok degisiyo, kendini uzme bu kadar... Ben diger bolgelere lazer yaptirdim ama gobege cesaret edemiyorum. Cunku tras ediyolar ve dokulmeye baslayana kadar uzun zaman cok kalin oluyor tuylerin. ve tam olarak dokulmuyor bitmiyor diyen cok kisi var forumda... Cok iyi arastir derim ben... Ama lazer yapan yerlere gidip onlarin gazina gelme. Cunku sadece soru sormaya girip kendini masada lazer olurken yada bircok kagit imzalarken buluosun. Cok ikna ediciler yani.... Allah yardimcin olsun diyeyim artik....
bende aşırı tüylenme var.öyle piskoljm bozukki evlenmek dahi istemiyorum bu yüzden.bakımlı olmadığım sürece mutsuzum.en küçük tüye karşı bile tahammülüm yokken böyle çok tüye sahip olmak yasama hevesimi söndürdü o kadar.lazer düşünüyorum maddi durum yk.ne yapıp edip yaptırıcam lazer ama onun da çare olucağni sanmıyorum sanamiyorum ıste.
Benimde öyleydi cnm aşırı derecede tüylüydüm kilodumun üstünden bacaklrıma kadar sarkardı. Göbeğim hele felaketti kalın siyah uzundular ama artık yoklar. Çok memnunum. Lazer bu bildiğin abaza tüyleri yok ediyo işte. Hiç ümitsliğe düşme .benm ayrıca göğüs uçlardada var uzun siyah. Çokutanıyorum. Hiç bi bayanda böylesi yokken bende neden böyle die düşünyorum. Oraya lazer yaptırdım yandı koyu yerler artık eldivenle alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?