Lazer yaptıranlara bir sorum olacak - Göbek Bölgesi

diilekkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2011
160
0
46
Çorum
Kızlar ben şimdi lazere başlamayı düşünüyorum.Benim karnımda da çok fazla tüy var.Lazer görür mü orasınıda bilemiyorum gerçi ama gördü diyelim.Tam olarak bitmiyor ince tüy şeklinde kalıyor diyorlar.yani ne kadar bi incelik bu.Belli olmuyor mu.yaptırdığımda daha farklı olucakmı yani

cnm eğer tüylerin inceyse lazer görmüyor ve çıkmayan yerlerdede tüy çıkmaya başlayormuş bence ya hiç alma yada iğneli ile bşla derim ben

Diğer başlıktada dediğim gibi karın en iyi cevap veren bölge. Benm 1 seansta yok oldu diyebilirim.

karın bölgesi ağda yaptığında dahi üst kısımlar 1buçuk 2aya çıkıyor.sana o yüzden sonuç vermiş gibi olmasın? Kaçıncı seansın?

Genitalle aynı anda yaptırdım genitalim çıktı ama karın çıkmadı. Niye bu kadar ümitsiz ve olumsuzsun?

Genitalle aynı anda yaptırdım genitalim çıktı ama karın çıkmadı. Niye bu kadar ümitsiz ve olumsuzsun?

bende aşırı tüylenme var.öyle piskoljm bozukki evlenmek dahi istemiyorum bu yüzden.bakımlı olmadığım sürece mutsuzum.en küçük tüye karşı bile tahammülüm yokken böyle çok tüye sahip olmak yasama hevesimi söndürdü o kadar.lazer düşünüyorum maddi durum yk.ne yapıp edip yaptırıcam lazer ama onun da çare olucağni sanmıyorum sanamiyorum ıste.

Canim eger alex lazer yaptirirsan ince tuyleri gormuyo diye biliyorum. IPL yaptirirsan once cok kalinlasacak tuylerin buna razi misin? Benimde gobegimde baya tuy var seni anlayabiliyorum.. Aynen senin gibi hissediyordum. Ama evlenince bu dusunceler cok degisiyo, kendini uzme bu kadar... Ben diger bolgelere lazer yaptirdim ama gobege cesaret edemiyorum. Cunku tras ediyolar ve dokulmeye baslayana kadar uzun zaman cok kalin oluyor tuylerin. ve tam olarak dokulmuyor bitmiyor diyen cok kisi var forumda... Cok iyi arastir derim ben... Ama lazer yapan yerlere gidip onlarin gazina gelme. Cunku sadece soru sormaya girip kendini masada lazer olurken yada bircok kagit imzalarken buluosun. Cok ikna ediciler yani.... Allah yardimcin olsun diyeyim artik....

sağol ya içimi rahatlattin.bu ıpl nin de jiletten farkı yok.kalınlastırmaya para verceğme kendim kalınlastırırim :) evlendikten sonra düşüncelerim değişir mi bilmem.o biraz esinede bağlı,bak hamileymıssın Allah bi an önce çocuğuna kavuştursun ama ben hamile kaldığımda da tüylü bi karnışim olsun istemiyorum

ben karnıma 3 seans yaptırdım 1seans 1 makineyle 2seans bir başka yerde oncesinde ağdayla alıyordum oldukça yoğun ve kalın denebilirdi tüylerim için.benim maalesef 3seansta pek sonuç alınamadı tam dökülme bile sağlanamadı ama tabi ağdayla aldıktan sonra 1-2haftada çıkan tüyler lazerde 1-2 ay sonra çıkıyor onun için bile değer diyebilirim.

Benimde öyleydi cnm aşırı derecede tüylüydüm kilodumun üstünden bacaklrıma kadar sarkardı. Göbeğim hele felaketti kalın siyah uzundular ama artık yoklar. Çok memnunum. Lazer bu bildiğin abaza tüyleri yok ediyo işte. Hiç ümitsliğe düşme .benm ayrıca göğüs uçlardada var uzun siyah. Çokutanıyorum. Hiç bi bayanda böylesi yokken bende neden böyle die düşünyorum. Oraya lazer yaptırdım yandı koyu yerler artık eldivenle alıyorum

aynen anlattıgn haldeyim.ağda da yapamaz duruma geldim çünkü batıklar arttı.jilet vuruyorum simdi lazere başlamak için.valla umut ışığı oldun ya sağol :)

kızlar ben göbeğimi yaptırdım sonuç berbat tam on seans gittim bıraktım birbuçuk ay sonra eskisinden berbat oldu..keşke gitmeseydim diorum çünkü çok aşırı tüyüm yoktu.şahsen hiç tavsiye etmiyorum tabi yine siz bilirsiniz.

içiniz ne kadar rahatlar bilmiyorum ama, gerçekten bu sorununuzun bir çaresi war. ben yıllardır lazere gittikten sonra çaresiz kaldığımı düşündüğüm bi anda iğneli epilasyonu buldum.. acısı war biraz,ama dayanırım diyorsanız kesin çözüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…