lazer yaptıranlar yardımcı olabilirmiii lütfenn

ada4191

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2014
9
0
1
33
arkadaslar merhaba dün itibariyle komple vücut lazere başladım bende inanılmaz kıl dönmesi ve batık var.sırf bu yüzden zaten yaptırıyorum.dün benim alt bacagım yapılırken çok fena acı hissettim alt bacagımı ve koltuk altmı yaptırdım bıraktım.genital bölgeye 3 4 tane atış yaptırdım ve inanılmaz acıdı ben devam edemicem dedim kalktım yarın da genital üst bacak ve kalçam yapılacak diyeceğim su ki alt bacagımda kırmızı kırmızı kıl kökleri belli oluyo bu ilk seansta böyle normalmi yaa cok da canım yanıyo elimi değdiğim zaman bi de bu batık lekeleri geciyomu zamanla lütfen yardım edin yaa tecrübelerinizi paylaşırmısınız

acıya biraz katlan canım inan cok memnun kalırsın bendede oldu aynı şikayetler ama iyiki yaptırıyorum cok memnunum cok cok azaldı benimkiler

acıya biraz katlan canım inan cok memnun kalırsın bendede oldu aynı şikayetler ama iyiki yaptırıyorum cok memnunum cok cok azaldı benimkiler
Merhaba bende genital bölgeye başladım 20 gün sonra kontrole gel dediler bi cm kadar cıktı tüylerm bi bakiyim derken böyle hemen kopup elime geldiler baya kopardıme şimdi kontrole gdcm iki günüm kaldı 20 gün doldu o çekip elime gelenler nolck kökleri gözükmick ck aklıma takıldı kızlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…