Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim vucut icin gittigim klinik bepanten sur dedi. Yuz bolgesi icin gittigim yerde asla vucuduna yuzune bepanten surme kil kokunu besliyor dedi. Yuzume kaliteli bir gunes koruyucu aldim. Vucudumada lazerden sonra hic bir sey surmuycem karar kildim.Etkisini artıracak bir şey bilmiyorum ama hametan ve bepanthene kullanılıyor tahriş için falan
Yuz bolgesi icin hamilton family gunes koruyucu. Vucut icinde isis pharma secalia ultra onerebilirimKızlaar lazer yaptıranlar için bildiğiniz iyi merhemler var mı acabaaa??? Hem etkisini arttıracak hem cildi tazelicek korucak falan
Önceden cilt yenileyici etkisi olduğu için arada yüzüme bepanten sürüyordum. Sonra içindeki bir maddenin kılları beslediğini duyup madecessol sürmeye başladım. Tabi şuan ikisinide bıraktım ama lazerdede hücre yenileyici bir krem kullanmak şart tahriş durumlarındaBenim vucut icin gittigim klinik bepanten sur dedi. Yuz bolgesi icin gittigim yerde asla vucuduna yuzune bepanten surme kil kokunu besliyor dedi. Yuzume kaliteli bir gunes koruyucu aldim. Vucudumada lazerden sonra hic bir sey surmuycem karar kildim.
Evet. Madecassolda bir sure sonra yuzde alerji gibi reaksiyon veriyor dikkat et. Sen esmerlik icin expigmentte surebilirsin cilt rengini aciyor o krem. Bacaklarima kullanmistim bronzluktan dolayiÖnceden cilt yenileyici etkisi olduğu için arada yüzüme bepanten sürüyordum. Sonra içindeki bir maddenin kılları beslediğini duyup madecessol sürmeye başladım. Tabi şuan ikisinide bıraktım ama lazerdede hücre yenileyici bir krem kullanmak şart tahriş durumlarında
Paraben icermeyen su bazli bisi alabilirsinÖnceden cilt yenileyici etkisi olduğu için arada yüzüme bepanten sürüyordum. Sonra içindeki bir maddenin kılları beslediğini duyup madecessol sürmeye başladım. Tabi şuan ikisinide bıraktım ama lazerdede hücre yenileyici bir krem kullanmak şart tahriş durumlarında
Dikkatli kullanılmazsa lekelenmelere sebebiyet verebiliyor o tarz soyucu kremler. Esmerliğimden şikayetçi değilim ya :) Sadece lazerde biraz zorluk oluyor evet. Ama seanslarada vaşladım artık. Bakalım hayırlısı...Evet. Madecassolda bir sure sonra yuzde alerji gibi reaksiyon veriyor dikkat et. Sen esmerlik icin expigmentte surebilirsin cilt rengini aciyor o krem. Bacaklarima kullanmistim bronzluktan dolayi
Uzun sure kullanimlarda yapar.Dikkatli kullanılmazsa lekelenmelere sebebiyet verebiliyor o tarz soyucu kremler. Esmerliğimden şikayetçi değilim ya :) Sadece lazerde biraz zorluk oluyor evet. Ama seanslarada vaşladım artık. Bakalım hayırlısı...