• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lazer yaptıranlar bir bakar mısınız?

gri00

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2011
271
5
118
29
kızlar benim tüylerim koyu renkli ve çok olmasada kalın sayılır. ben lazer epilasyona gitmek istiyorum bacaklarım ve favori bölgem için. illa tamamen yok olmasını ummuyorum. incelseler, seyrekleşseler bile kafidir. lazer tecrübelerinizi paylaşır mısınız? kaçıncı seansta azalma başladı yada tamamen yok oldu? yardımcı olanlara şimdiden öpücüklerimi yolluyorum

ben koltuk altıma önce iki seans apolla cihazıyla yaptırdım bayağı azalma oldu sonra onun kalıcı olmadığını duydum ve kuaför değiştirdim. diode lazer cihazıyla ikinci seansımı yaptım geçen ütüleme sistemi de deniyormuş ama pek etki etmedi bana. anlamadım hangisi daha iyi:31:

Ben Alexandrite cihazıyla tüm genital yaptırdım,2 seansta kurtuldum ben ama sarışın olduğum için kıl gibi değilde daha çok tüy gibi benimkiler o yüzden çabuk bitti yakın zamanda da bacaklarım için gitmeyi düşünüyorum,yaptırıcaksan bu cihazı tercih etmeni tavsiye ederim,lazerde kullanılan en etkili cihazlardan birisi tüylerinin de kalın olduğundan bahsetmişsin bunu yaptırırsan senin için daha faydalı olur:)

Son düzenleme:
ben de koltuk altıma yaptırıyorum
bugday tenliyim ve göğüs bölgemde de dahil bacak,paket ve koltukaltımda ciddi şekilde kalın ve siyah tüyler var.
koltukaltından tamamen kurtulurum umuduyla gittim açıkcası
ilk seanstan sonra yaklasık yuzde 70'i döküldü tüylerin. zaten yapan kadın 'çok normal bi durum şaşırma' demişti.
ayın 1.de 4. seansımı yaptırıcam ve ciddi şekilde inceldi diyebilirim...AMA KESİNLİKLE ÇOK ACILI BİR YÖNTEM :(
hıçkıra hıçkıra ağladığımı biliyorum ben (ama kişiden kişiye değişebilir tabi ki)
öğrendiğim kadarıyla toptan başlamak daha iyiymiş maddi açıdan. 6-7 seansta bitecek denilen yöntem bana 350 lira civari birşeye mal olacak. gerçi tamamen bitse değer ama :D
umarım yardımcı olmuştur :9:

Bende koltuk altima yaptiriyorum 3seans yaptirdim. Ilke ragmen yuzde 30 gitti.
Simdi ilk kez genital bolge ve komple bacak yaptirdim, birtek genitaldan fayda gordum.
Bacaklardan pek anlayamadim normal buyuyorlar umarim dokulurler.

Back