• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lazer yaptıranlara bir sorum var :)

Nurella344

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2016
63
19
8
Merhaba arkadaşlar. Size bir sorum olacaktı. 10 gün önce ümraniyede bir merkezde koltukaltıma epilasyon yaptırdım. Cihazın adı alexandrite gibi bişeydi. Yanlış yazmış olabilirim kusura bakmayın. Neyse, kadın bana 15 gün sonra dökülme olmazsa kontrole gel dedi. Şuan dökülme yok ama elimle tuttuğumda hemen geliyorlar asılmadan. Sizce böyle hepsini toplamalı mıyım yoksa beklemeli miyim? İlk seansımdı bu arada. Şimdiden teşekkürler

Merhaba arkadaşlar. Size bir sorum olacaktı. 10 gün önce ümraniyede bir merkezde koltukaltıma epilasyon yaptırdım. Cihazın adı alexandrite gibi bişeydi. Yanlış yazmış olabilirim kusura bakmayın. Neyse, kadın bana 15 gün sonra dökülme olmazsa kontrole gel dedi. Şuan dökülme yok ama elimle tuttuğumda hemen geliyorlar asılmadan. Sizce böyle hepsini toplamalı mıyım yoksa beklemeli miyim? İlk seansımdı bu arada. Şimdiden teşekkürler

Banyoda kese yapın ,yanmış olanlar dökülür kalanlar ise gözden kaçanlardır ve bunun için kontrole çağrılmışsınız.Ama bakarsınız hepsi dökülürse kontrolede gerek kalmaz..

1 hafta 10 gunu buluyor dokulmenin baslamasi. Her dusta bol bol kese yapin. Hem dokuluyor hemde batiklara iyi geliyor.

Back
X