Lazer yapılan yerden hpv kapılabilir mi

Lizzie8919

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2016
261
134
103
Merhaba 25 yaşındyaım herhangi bir cinsel ilişkim olmadı sürtünme vs fiziksel hiç bir şekilde. 3 seanstır lazere gidiyorum yaklaşık 5 aydır. İki hafta önce dudak kısmında ucu beyaz sivilceye benzeyen bir şeyin olduğuny farkettim ilk kez yaşıyprum böyle bir şey. Hani genitaldeki kıl kökünü çekersiniz de belirginleşir ya öyle bir şey. Herhangi yanma kaşıntı vs yok uzaktan cok anlaşılmıyo dikkatli bakıldığında anlaşılıyor bir de dokununca doku farkından ötürü.sivilce olsa acırdı diye düşünüyorum hpv olmaktan korkuyorum haftaya doktora gidecğeim. Lazer yaptırdığım yerden temizlik konusunda çekincelerim vardı ordan böyle bir şey bulaşma riski var mıdır acaba

Oladabilir olmayadabilir.. yapılan yerin temizliee ne kadar önem verdiğine göre değişir.. peki doktora gidip mi hpv olduğunu öğrendiniz yoksa kendiniz mi öyle düşünüyorsunuz

bence kafanızda en ufak bir şüphe dahi olsa hemen dr gitmelisiniz. en iyi o bilir.
ama şahsi düşüncem kapılma ihtimalinin çokçok düşük olduğu yönünde. belki iltihaplanmıştır iç çamaşırından, nemli ortamdan vs.. sivilce çıkmıştır bilemeyiz.

Merhaba perşembe gideceğim aksilik olmazsa doktora . Yapılan yerden şüphelendiğim için ilk aklıma orası geldi açıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…