• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lazer yapıldı ee sonra?

byrose

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2008
228
2
96
İstanbul
slm arakadaşlar.
bn c.tesi günü genital + koltukaltı lazere girdim dr. anlattıgında herşeyi anladım sanıyordum ama o an hastaneden çıkınca hepsini unuttum amla krem kullanıyorum. ama yanan kıl kökleri hala yerinde ve uzamaya başladı. onalrı nasıl kısaltıcam ve onların dökülmesi gerekmezmiydi onun için kese mi yapmalyıyım? tecrübesi olan arakadaşlarımdan yarım bekliyorum )::sm_confused:

canım bende genitalde aynı sorunu yaşamış hatta buraya başlık açmıştım..10 gün sonra hep döküldü..wc de selpak ile silerken hep selpağa o ölen kıllar dökülüyor..benimde 2 aya yakın oldu 2 seansa gitmeme lazım ama daha çıkmayanlar bile var..benimde ilk seansımdı..merak etme 10 günde dökülüyor zemuszemus

http://www.kadinlarkulubu.com/lazer...lge-lazer-yapt305ranlartavsiye-istiyorum.html

lazer yapılan bölgeye bir gün boyunca su değdirmeyeceksiniz ama genitalinkini bilmem , kese, sabun ,su hiç birşey değmeyecek....lazerin yapıldığı yerler güneş gören yerlerse doktorunuzun önerdiği 45 veye 50 faktör güneş kremi lazerden hemen sonra sürülecek sonrada günde 2 kere ve güneşe çıkılmayacak en azından 3 gün dikkat edilecek..lazerden sonra kıllar bir hafta 10 gün içinde uzayacak ve dökülecek ...en hızlı sonuç alınan bölgeler genital ve koltuk altı en fazla 5 seansta bitiyormuş ..benim lazercinin bana lazer sonrası yapılacaklar diye anlattıklarını yazdım ...inşallah çabucak kurtuluruz şu kıllardan

Back
X