Vortex ipl ile ilk seansta bacağımın çoğu yeri yandi ve şişikler var çoğu yerde. Sağ alt bacağımı 14 le yapmasına rağmen yanmadı diz kısmı acıdı ve her aciyan yerim suan yanık içinde. Derecesini 12 ye düşürerek devam etti ancak sag bacagimin üstü ve sol bacağım da ara ara yanıklar var. Koltuk altını 10 ile yapti sag koltuk altinda yanık var solda yok. Bazen acıyacagini hissediyordum atış yapmadan bekletiyordu acaba onun etkisi var mı? Kıl yogunlugundan ve derimin hassasligindan acıdığını soyledi ama hic tüy olmayan yerlerde bile yanık oluşmuş. Cilt hassaslığından olduysa niye sag alt bacakta hic yanık yok? Acının boyle bir sekilde sonuçlanacagini kestiremedim. Lazeri yarıda kestik. Ilk once kızarıklık vardı eve geldigimde lazer başlığının izinde yanıklar ve şişlikler oluşmuştu. Suan yanıklar şiş bir vaziyette. Direk acile gittim krem yazdiancak leke kalir dedi. Guzellik merkezide krem getirtiyorum leke kalmayacak diyor. Geçer mi sizce? Geçerse ne kadar birsürede geçer? 2 gün oldu her krem sürdüğümde psikolojim alt üst oluyor.Vortex in soğuk hava uflemeli olduğunusöylediler bekleterek atış yaptıkları için mi boyle oldu sizce? Daha once vortexcihazında ayni sorunu yaşayan oldu mu? Bu yanık izleri geçer mi? Yanık olup krem ile gecen oldu mu? Veya gecmesi için ne önerirsiniz?
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Lazer yanıkları
- Konu Sahibi Melgssss
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- lazer lazer apilasyon yanık yanik izi