Lazer yanik lekesi lutfen yardim

sdseda

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2008
907
205
kizlar merhaba .umarim konu tasinmaz cunku biliyorum lazer bolumune acmam lazimdi ama bu bolume ilgi daha fazla oldugu icin yaziyorum .. 10 gun once alexandret lazer yaptirdim bi guzellik merkezinde iki bacagimi cok fena yaktilar.dava actim ..lekeler once kahverengi derin kabul bagladi daha sonra kabullar dustu fakat koyu kahverengi ton farki var ve igrenc duruyorlar .psikolojim alt ust oldu .lutfen buna benzer sorunlarla karsilasip lekesi gecenler yardim edebilir mi bu lekeler kalici mi sizce gecer mi ?

Doktora gitmediniz mi? Benim de başıma gelmişti, sanırım zamanında bir şey kullanmadığım için kaldı izleri. Yeni oluşan yanıklar için madecassol krem sürülüyor. Ben aloe vera jel kullanıyorum biraz açıldı. Bir kaç ay güneşe de çıkmayın, güneş kremi mutlaka kullanın. Yanıklarınız yileştikten sonra kese de kullanabilirsiniz.

Benim dudak üstü bolgem Aleksander da yanmıştı.Hastanede yapiliyordu uygulamam .Cilt doktoru gunde 3/4 kez Mesicasol kullandırdı.Gunese hiç çıkmadım.Kazimadim.4/5 günde tamamen yanık döküldü ve pırıl pırıl bir cilt çıktı.

Yalnız Aleksander i bu dönem uygulamiyorlar genelde .Umarım siz ısrar etmediniz uygulama icin

hayır kendılerı ısrar ettı aksıne umarım geçer moralım çok boızuk

fito sürün bol bol güneş görmesin kazımayın kaşımayın geçmeme ihtimali yok.

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...bir-yanik-hicbiriniz-gormemissinizdir.553912/

Bacaklarıma çareyi Gata Yanık Merkezi buldu. şuan çok çok hafif gölgeleri var ama bilmeyen hiç fark etmiyo bile. doktor iz kalması cildinin yapısına bağlı demişti. Bu halini görünce o da çok şaşırdı, bu kadar iyileşmesini beklemiyodum dedi. Fakat doktor güneşe çıkamayı kesinlikle yasaklamıştı ben de 1 senedir kesinlikle bacaklarımı güneşle temas ettirmedim. mahkeme zamanımı bekliyorum.uykusuz acı dolu gecelerimin hesabını sormakta kararlıyım..

Canım merhaba böyle bir konu buldum. Cok gecmis olsun rabbim şifa versin :KK43: muhakkak doktora danışın lütfen.

X