• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer ya da peeling yaptıranlar doktor önerebilir misiniz?

birgaripyazar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
1.528
677
123
Lazer ya da peeling yaptıranlar memmun kaldığınız doktorları yazabilir misiniz?

Ben lazer epilasyon ve de vitiligom olduğu için iğneli epilasyona göztepedeki Dr. Şükran Sarıgül Güdük hanıma gidiyorum. güzel bir yer ulaşımı da kolay. kliniğin adı DERMİST eski ssk göztepe hastanesinin hemen yanında muayenehanesi. lazer cihazları da oldukça iyi.tavsiye ederim.

angelnr* .!.:
merhabalar. iğneli epilasyon başlığında bi yeri önermişiniz. siz hangi bölgelerinize yaptırdınız? kabuk ve sonrasında iz durumları nasıl oldu? bir de tüyler kaç seferde bitti?(bittiyse yani) şimdiden teşekkürler:)

Merhaba benim bacaklarımda lekeler olduğu için iğneli yapıldı, ilk başta ayda bir gibi gittim. Çünkü kıl sayısı fazlaydı ama kaç defa gittim inan hatırlamıyorum. Herhalde 4-5 defa sonra kıllar iyice azaldı ve sonradan çıkanlar kaçırmamak için artık haftada gidiyorum. Şu an halen haftada gidiyorum. Yetenekli ve çok tatlı bir hatun yapıyor asla iz yok. Kabuklar malesef benim cildimde 1 bazen inadir de olsa 2 haftada geçti ama benim cildim yağ hücreleri olmayan bir cilt tipi çok problemli diğer hastalarda kısa sürede geçiyordu. Hele yüze yaptıran hastalar süperdi. Bir kız vardı yüzü maymun gibiymiş, ben son evresini görmüştüm çok güzel bir kızdı sen n e güzelsin deyince tanıştık. Benim şu an bitmeye yüz tuttu. Oraya yaptıran başka arkadaşlarım da var çok rahatlıkla gidebilirsiniz diyebilirim. Ama asla dudak üstünü de önermiyorlar aklınızda olsun. akordiyon gibi buruşuyormuşSevgiyle kalın

Merhaba benim bacaklarımda lekeler olduğu için iğneli yapıldı, ilk başta ayda bir gibi gittim. Çünkü kıl sayısı fazlaydı ama kaç defa gittim inan hatırlamıyorum. Herhalde 4-5 defa sonra kıllar iyice azaldı ve sonradan çıkanlar kaçırmamak için artık haftada gidiyorum. Şu an halen haftada gidiyorum. Yetenekli ve çok tatlı bir hatun yapıyor asla iz yok. Kabuklar malesef benim cildimde 1 bazen inadir de olsa 2 haftada geçti ama benim cildim yağ hücreleri olmayan bir cilt tipi çok problemli diğer hastalarda kısa sürede geçiyordu. Hele yüze yaptıran hastalar süperdi. Bir kız vardı yüzü maymun gibiymiş, ben son evresini görmüştüm çok güzel bir kızdı sen n e güzelsin deyince tanıştık. Benim şu an bitmeye yüz tuttu. Oraya yaptıran başka arkadaşlarım da var çok rahatlıkla gidebilirsiniz diyebilirim. Ama asla dudak üstünü de önermiyorlar aklınızda olsun. akordiyon gibi buruşuyormuşSevgiyle kalın

Anladım, yeri de yakın bana aslında ama benim yaptırmak istediğim tüyler ince yapılı baya. Yani kıl değil de tüy diyebileceğimiz türde. Öyle detaylı uygulama da yapıyorlardır inşallah :) Bir de dk ücreti nedir acaba? Benim biraz uzun sürer çünkü.

Kızlar daha yeni okudum yazdıklarınızı :) yüz için leke ve izler için sormuştum :)

Back