• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer ve silikon

Mavimuhabbetkusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2020
402
185
53
Hanımlar merhaba ,meme büyütme ameliyatı olalı 4 sene olcak. Lazer epilasyona yazıldım göğüs kismima yaptırmiyorum zarari olur diye. Ama göbek ve sırta yaptırıyorum.sırta yapılan lazerin silikona zararı olmaz değil mi

Hanımlar merhaba ,meme büyütme ameliyatı olalı 4 sene olcak. Lazer epilasyona yazıldım göğüs kismima yaptırmiyorum zarari olur diye. Ama göbek ve sırta yaptırıyorum.sırta yapılan lazerin silikona zararı olmaz değil mi
Ben de estetikliyim lazer yaptırıyorum meme ucuna, doktora sorarak onay aldım korkacak bir şey yok

Merhabalar, silikonlu meme ucuna iğneli epilasyon yaptırmanın bir sakıncası var mıdır sizce
Sanmıyorum kıl kökü, silikon ile apayrı yerlerde. Hele ki silikon kas altındaysa aralarında dağlar var demektir. Lazer ve iğneli sadece kıl köküne kadar inebiliyor. Ama ben meme ucuna iğneli yaptırmazdım cızır cızır korkarım. Lazer iki atışta bitiyor bütün bölge

Sanmıyorum kıl kökü, silikon ile apayrı yerlerde. Hele ki silikon kas altındaysa aralarında dağlar var demektir. Lazer ve iğneli sadece kıl köküne kadar inebiliyor. Ama ben meme ucuna iğneli yaptırmazdım cızır cızır korkarım. Lazer iki atışta bitiyor bütün bölge
Çok teşekkür ederim cevabınız için .Evet iğneli çok zahmetli ve acılı .Lazerin ince tüyleri kalınlaştırmasından korktuğum için iğneliye başladım.Yakında ameliyat olmak istediğim için de bu konu kafama takılmıştı.

Çok teşekkür ederim cevabınız için .Evet iğneli çok zahmetli ve acılı .Lazerin ince tüyleri kalınlaştırmasından korktuğum için iğneliye başladım.Yakında ameliyat olmak istediğim için de bu konu kafama takılmıştı.
Siz henüz silikonlu değilsiniz anladığım kadarıyla. Meme ucundaki kıllar siyahsa lazer kalınlaştırmayacaktır zaten uzman bir tek kıllar üzerine atış yapar. Kalınlaşma olayı sadece yüz bölgesinde oluyor o da cihaz alexandrite ise. Orijinal buz lazeri yüz bölgesinde rahatlıkla kullanıyorlar mesela. Ben meme ucuna alex ile 1 seans+1 kontrol atışı yaptırdım 2 ay oldu bir tel bile çıkmadı. İğnelinin kıl kökünü öldürmesi daha uzun sürüyor özellikle işinin ehli biri değilse uzun seanslar gitmeniz gerekir. Artı olarak gereksiz acı bence.

Back