Lazer tecrübesi olanlar yardımcı olabilir mi? LÜTFEN

gri00

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5
Puanlar
118
Kızlar ben 1 senedir lazer epilasyon yaptırıyorum. (yüz, kol, bacak, koltukaltı bölgelerime) Şu zaman içerisinde belki bitmiş olması gerekiyor ama sadece %40-50 oranında azalmalar oldu. Kullandıkları cihaz diode olması lazım. (dipnot: Hormanlarımda hiçbir problem yok, baktırdım.)

Ayrıca yüz bölgesi için hangi makineler daha uygun biliyor musunuz? Alexandrite yüz bölgesini sonradan çoğaltıyor diye duyduğum için alexandrite yapan yere gitmedim.

Bilgili olanlar bana yardımcı olabilir mi? Şimdiden teşekkürler...

Bende daha önce özel bölgeye(1 seans) bacak ve kol altına yaptırdım, ama pek yararını göremedim. Sonra birgün sıkılıp ne zaman biteceğini sorduğumda kıllarımın çok sert ve siyah olmasına rağmen köklerinin sarı olduğunu söyledi uygulayan kişi bu da azalma oranını azaltıyormuş. Sonrasında da bir arkadaşım %95 bittikten 3 sene sonra yavaş yavaş eski haline dönmeye başladığını belirttti. O gün bugündür gitmiyorum lazere filan :(

Bende daha önce özel bölgeye(1 seans) bacak ve kol altına yaptırdım, ama pek yararını göremedim. Sonra birgün sıkılıp ne zaman biteceğini sorduğumda kıllarımın çok sert ve siyah olmasına rağmen köklerinin sarı olduğunu söyledi uygulayan kişi bu da azalma oranını azaltıyormuş. Sonrasında da bir arkadaşım %95 bittikten 3 sene sonra yavaş yavaş eski haline dönmeye başladığını belirttti. O gün bugündür gitmiyorum lazere filan :KK43:
sadece yüzü bile azaltsam benim için iyi :( yüzümden artık rahatsız olmaya başladım. gerçi baya seyreldi ama kalanlar gözüme çok batıyor

Yüz bölgesi için nd yag yada diod lazer cihazlari daha uygun tabiki kıl yapınıza gore değişiyor ayrıca yüzdeki kıllar % 100 bitmiyor sadece azalma ve süre bakımından rahatlatiyor ( bu arada uzman estetisyenim 13 senedir bu mesleğin icindeyim) umarım birazda olsa yardimci olabilmisimdir..

Canım yüzün bitmesi zor diye duymustum. gitmediğin sürede nasıl alıyorsun yüzünü yani gözükmüyor mu? bende bıyıga düşünüyorum ama alma konusunda tedirginim

Bende daha önce özel bölgeye(1 seans) bacak ve kol altına yaptırdım, ama pek yararını göremedim. Sonra birgün sıkılıp ne zaman biteceğini sorduğumda kıllarımın çok sert ve siyah olmasına rağmen köklerinin sarı olduğunu söyledi uygulayan kişi bu da azalma oranını azaltıyormuş. Sonrasında da bir arkadaşım %95 bittikten 3 sene sonra yavaş yavaş eski haline dönmeye başladığını belirttti. O gün bugündür gitmiyorum lazere filan :KK43:
Men bikiniye 9 kere getdim sonunda bitdi 1 2 defayla bitmiyor

Men bikiniye 9 kere getdim sonunda bitdi 1 2 defayla bitmiyor
Biliyorum, devam önemli, fakat bana kıl köklerimin sarı olduğunu ve diğerlerine nazaran daha uzun süreceğini söylediği için vazgeçtim ben. Sarı olduğu için yüksek atışlar yapıyorlardı bu da cildimin yanmasına sebep oluyordu :( Bende işe yaramadı yani... :)

Biliyorum, devam önemli, fakat bana kıl köklerimin sarı olduğunu ve diğerlerine nazaran daha uzun süreceğini söylediği için vazgeçtim ben. Sarı olduğu için yüksek atışlar yapıyorlardı bu da cildimin yanmasına sebep oluyordu :KK43: Bende işe yaramadı yani... :)
Vay be bununda cozumu olmaliya aleksandrit lazer bildiyime gore sari tukleri aparir axi

Back