• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer sonucu batıklar

hayltkdn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2019
381
234
53
30
Merhaba hanımlar ben arkadaşım adına buraya konu açtım o.bir süredir lazere gidiyordu ve bacaklarinda öncesinde hiç batık olmamasina rağmen lazer sonucu siyah batık ve noktalar oluşmuş gittiği yere sordugunda ise batık için kendi sattiklari krem onermisler 70-80 TL.civarinda acaba giden ya da tecrübe sahibi ark yazabikirmi sizce lazer sonucu batık olusurmu yoksa bu gittiği yerin hatasimi ve bilerekmi satiyorlar bu kremi yardımcı olursanız seviniriz bı de kabak lifi batıklar için faydaliymis bı kaç yerde öyle okudum

Kremle falan olacak is degil. Ancak duzenli keselemek cozum olur. O da kalici degil zaten surekli yapmak gerekiyor. Krem para tuzagi bence.

Yanlis lazer uygulamalari eskisinden de kotu sorunlara yol aciyor. Iyice arastirip bana hangisi uygun, hangi cihaz, neresi, hangi bolgeye uygulanir bakmak gerekiyor.

Arkadasiniza kolay gelsin ne diyelim :KK49:

Normalde lazer ile batıklar azalır diye biliyorum. 70-80 tlya satılan kremden de hayır gelmez zaten. Daha iyi bir merkeze gitmesini tavsiye ediyorum, geçer umarım en kısa zamanda.

Kremle falan olacak is degil. Ancak duzenli keselemek cozum olur. O da kalici degil zaten surekli yapmak gerekiyor. Krem para tuzagi bence.

Yanlis lazer uygulamalari eskisinden de kotu sorunlara yol aciyor. Iyice arastirip bana hangisi uygun, hangi cihaz, neresi, hangi bolgeye uygulanir bakmak gerekiyor.

Arkadasiniza kolay gelsin ne diyelim :KK49:
Çok teşekkür ederim yani bu lazerin hatası oluyor degilmi çünkü öncesinde kendi ağda yaptığında hiç böyle.batiklarin siyah noktaların olmadığını söyledi

Merhaba hanımlar ben arkadaşım adına buraya konu açtım o.bir süredir lazere gidiyordu ve bacaklarinda öncesinde hiç batık olmamasina rağmen lazer sonucu siyah batık ve noktalar oluşmuş gittiği yere sordugunda ise batık için kendi sattiklari krem onermisler 70-80 TL.civarinda acaba giden ya da tecrübe sahibi ark yazabikirmi sizce lazer sonucu batık olusurmu yoksa bu gittiği yerin hatasimi ve bilerekmi satiyorlar bu kremi yardımcı olursanız seviniriz bı de kabak lifi batıklar için faydaliymis bı kaç yerde öyle okudum
Batık benim de sorunum lazer epilasyona gittim birkaç Seans batıklarım da zamanla yok oldu tabi kese jilet lazer derken batık matık kalmadı neyse pandemiden dolayı seanslarım yarıda kaldı derken tüylerim eskisi kadar olmasa da çıktı tabi tüyler çıktıkça da batık devam etti batığı bünye yapıyo bence kese dediğim de kabak lifi kullanıyorum ben bacaklarım kızarana kadar keselerim şimdi ona da üşeniyorum liflenip çıkıyorum boşverdim daha 🤦🏻‍♀️

Çok teşekkür ederim yani bu lazerin hatası oluyor degilmi çünkü öncesinde kendi ağda yaptığında hiç böyle.batiklarin siyah noktaların olmadığını söyledi
Lazer hatasi mi bilemem. Ama duzenli keseleyip nemlendirsin. Batiklar yuzeye cikar. Dert etmesin cozumsuz degil.

Kabak lifi in faydası varmı düzenli kullanimda
Batık benim de sorunum lazer epilasyona gittim birkaç Seans batıklarım da zamanla yok oldu tabi kese jilet lazer derken batık matık kalmadı neyse pandemiden dolayı seanslarım yarıda kaldı derken tüylerim eskisi kadar olmasa da çıktı tabi tüyler çıktıkça da batık devam etti batığı bünye yapıyo bence kese dediğim de kabak lifi kullanıyorum ben bacaklarım kızarana kadar keselerim şimdi ona da üşeniyorum liflenip çıkıyorum boşverdim daha

Lazer dediginiz ipl falan mi ben lazere (alex) gittim hic batik olusmadi, aksine varolanlari azalttigini biliyorum. Boyle pazarlama yapan yerleri de pek uygun bulmam acikcasi, kremi satmak yerine oneriyor olsalar belki dikkate alirdim, arkadasiniz kese yapsin.

Kabak lifi in faydası varmı düzenli kullanimda
Var tabii ki kabak lifi tek başına da minimum düzeye indirir de lazerle beraber olduğunda duble etki benim yarıda kaldığı için lazerim yeniden peydahlandı belki tamamlansaydı tamamen kurtulurdum 😪 hatta asprini suda eritip sürmüşlüğüm var bacaklarıma iyi geliyo diye 😄 gelmiyormuş 😒

Alex ise cihaz batık yapmaz. Aksine yok eder. Krem kesin para tuzağı. Uyuz oluyorum şu yerlerin işlem peşine bişey kakalama çabasına.

Kremi almasın, kese yaparsa batıklarından kurtulur

Lazer sonrasi batik hic duymadim. Aksine batik yapmaz. Tabi kalan tüyler gene batabilir

Başka yere gitsin çünkü batık yapması imkansız,kandırılıyor.
Tek kökten 3 tane kıl çıkardı bende.
Batık desen aman Allahım inanamazsınız.
Lazerim uzun sürdü ama batık namına bişey kalmadı

Back