• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lazer sonrası yanık

sawdust

Guru
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
168
13
318
Ankara
kızlar nasıl oldu anlamadım ama üst bacağımın neredeyse tamamı böyle sanki güneşten ya da başka bir şeyden yanmış gibi kıpkırmızı kapardı ve acıyor ilk kezz yaptırdım lazeri. başına böyle bir şey gelen var mı? bepanthene sürüyorum başka napabilirim ki?

selam sawdust, banda aynisi olmustu mayis ayinda yaptirmistim alt bacaklarima. aman allahim ne acidi kabarip su topladi igrenc gorunuyordu sonra izler kaldi derken benim koskoca yazim berbat oldu ama neyseki o izler kayboldu. ben hic bisey yapmadim krem bile surmedim.sadece alovera jell surdum arada.. belki yanik kremleri iyi gelebilirdi belki ama yapan kadin dedi hic bisey surme bende dinledim artik. baya bi sure yaralar iyilesene kadar jilette uygulamadim. simdi bidaha gidicem ama daha dusuk IPL lazer uygulanacak.Onlarin hatasi yuksek oranda lazer uyguladiklarindan yanik olusuyor,. allaha sukur ki geciyor yannik izleri.. gecmis olsun...

geç oldu braz ama teşekkürler benim 2gün sonra tamamen geçti ama tabi cesaret edip gidemedim ben de bi daha

Back