• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

LAZER SONRASI YANIK İZİ GEÇER Mİ

Mutemadiyenokuyan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2024
98
91
3
25
İyi günler 15 gün önce ben lazer yaptırdım cihaz alexandrite derecesi 18 ve iki bacağımda da yanıklar oluştu. Bugün gidip hastane ile görüştüm başkalarının da böyle yandığını zaman içinde geçtiğini vs söylediler. Ben pek ikna olmadım evet izlerim eskisi gibi değil ama kalır mı geçer mi bilmiyorum. Tecrübesi olanlar hem nasıl geçtiğini ve ne kadar sürede geçtiğini söylerse çok faydası dokunur. Yanığım bir bacağımda bu şekilde. Üst bacağımda daha koyu halde ama belli oluyor halen. Contratubex, expigment, madecassol, fito, hametan ne varsa kullandım. Sarı kantaron da sürüyorum. Domuz yağı eski lekelere iyi geliyorsa onu da alacağım bilgisi olan var mı?
IMG_20250206_185207.webp

Lazer yanığını bilmem de kolumda boylu boyunca ütünün izi vardı, sadece iki gün yanık kremi sürmüştüm sonra sürmeyi bırakmıştım geçmişti.

İyi günler 15 gün önce ben lazer yaptırdım cihaz alexandrite derecesi 18 ve iki bacağımda da yanıklar oluştu. Bugün gidip hastane ile görüştüm başkalarının da böyle yandığını zaman içinde geçtiğini vs söylediler. Ben pek ikna olmadım evet izlerim eskisi gibi değil ama kalır mı geçer mi bilmiyorum. Tecrübesi olanlar hem nasıl geçtiğini ve ne kadar sürede geçtiğini söylerse çok faydası dokunur. Yanığım bir bacağımda bu şekilde. Üst bacağımda daha koyu halde ama belli oluyor halen. Contratubex, expigment, madecassol, fito, hametan ne varsa kullandım. Sarı kantaron da sürüyorum. Domuz yağı eski lekelere iyi geliyorsa onu da alacağım bilgisi olan var mı?
Eki Görüntüle 3540622
Merhaba ne yaptınz ne kullandınz acaba,sizinki cok iyi,benimki cok kötü oldu,gectimi bu lekeler,bende ekleyeyim

Eklentiler

• 1000049672.webp
    1000049672.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 24
  • 1000049671.webp
    1000049671.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 26
Eki Görüntüle 3540622
Merhabalar,
Oncelikle cok gecmis olsun🙏
18 derece en yuksek derece sayilir nerdeyse. Neden o ayarda yapmis 🤔 krem acikcasi bilmiyorum ne surulur. Ama tavsiyem biseyler bulup hemen surun. Ben kullanmamistim bisey izi kalmisti. Guneslendikten sonra ancak gecti lekeler.
InsAllah sizde oyle olmaz❤️ama korkulacak bisey degil. Cok sukur yine ayakta ole izler kalmis baska gozle gorulecek yerde yok

Doktor geçer dediyse geçer ama içiniz rahat etmiyorsa cildiye doktorundan randevu alın nir krem vardı ismini hatırlamıyorum iyi geliyormuş bu arada alternatif yöntemler olarak sarı kantoron ve domuz yağı iyi geliyor

Back