Lazer sonrası olmayan yerlerden tüy çıkma sorunu

FazeTasulye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2015
42
48
Arkadaşlar yaklaşık 6 seans ipl lazere gittim. Sonrasında tenim esmerleştiği için ara verdik. Bu verdiğim ara süresinde olmayan yerlerimde kıl çıkınca depresyona girdim resmen. Bilgili deneyimli arkadaşlar lütfen yardım edebilir mi. Mart 2022 den beri ara verdim bu süreçte hiç atış yapılmayan sırt bölgemde ve omuz kısmımda tek tük kıllar çıktı. Tüy şeklinde değil bildiğiniz kıl gibi epey uzuyor falan. Arkadaşlar ben nerede yanlış yapıyorum çözemedim. Mesela seansa girdiğimde bel bölgeme atış yapılacakken sadece sütyenim ile duruyorum acaba belime atış yapılırken ışınlar sırt bölgeme de mi yayılıyor. Bunun önlemi var mı mesela üzerime beyaz bir havlu örtülse bu çözüm olur mu sizce ? Vücudumda kıl yoğunluğu epey azaldı buna lafım yok ama olmayan yerlerimde kıl çıkması beni psikolojik olarak yıprattı.Yardımlarını bekliyorum bu durumu yaşayan var mı ne olur dertleşelim biraz

Lazerden kaynaklı olduğunu sanmıyorum. Yakın zamanda homonal bir hap vs kullandınıysanız ondan kaynaklı da olabilir veya kullandığınız bir vücut yağı veya kremi de yapmış olabilir.

Lazerden kaynaklı olduğunu sanmıyorum. Yakın zamanda homonal bir hap vs kullandınıysanız ondan kaynaklı da olabilir veya kullandığınız bir vücut yağı veya kremi de yapmış olabilir.
Hiç hap kullanmadım hormonlarıma da baktırdım değerlerimin hepsi normal çıktı. Yağ krem ve kullanmıyorum. Lazer ayva tüylerimi tetikledi diye düşünmüştüm atış yapılmadığı halde ama yine de bilmiyorum canım çok sıkkın

Aynı durumu bende yaşadım. Eskişehir de üst bacağım normalde sarı iken tüm tüylerim resmen kalınlaştı ve olmayan yerlerde de çıktı. Asla hakkımı helal etmiyorum .ne yaptıkları belli değil
İlk seanslar sürekli gidildiği için mutlu oluyor insan ama 2 3 ay ara verin ne demek istediğimi anlayacaksınız hepsi geri çıkıyor. Lütfen üzülmeyin .. sorun sizlik değil..

Merhaba sizi en iyi ben anlarım tam 15 seans ipl cihaz ile işlem gördüm tepeden tırnağa. Şu an aklınıza gelebilecek her yerim simsiyah kıllarla kaplı ve uzun uzun. Öncesinde ince tüylüydüm. Bu durum beni de çok yıprattı üstelik yakın zamanda evleneceğim.
Soprano platinum buz lazere başladım ilk seansıma yeni girdim. Umarım sonuç alabilirim psikolojim çok bozuk gerçekten. Bu cihazla işlem gören varsa deneyimlerini benimle paylaşırsa memnun olurum.

İnce ve az tüy köklerini uyardığı için bu şekilde oluyor Alexandr lazerle. Ben de cenemde 3 4 tane var diye gittim cildiye doktoru klngi idi güvendim. Sonradan boğaz kısmıma yakın tuyum cikinca siyah ve uzun ( 10 tane var ) olayın aslıni anlattı. Sonra igneliye geçtim sadece olan yere yapılıyor ama bilin bakalım artık 3 4 tane yoktu hamilelik girdi araya tamamlymda sonra derken ne halde oldgmu anlatmama gerek yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…