• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lazer sonrası kıllar dökülmüyor :(

edirefp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2013
25
1
36
merhaba arkadaşlar ben 4 gün önce lazere gittim kol bölgeme ama kıllar daha öylece duruyo hiç dökülcek gibi değil. bide traş makinesiyle kısattılar yapmadan önce çok çirkin duruyo jiletle almış gibi.. ne zaman dökülürr bunlar :(

merhaba arkadaşlar ben 4 gün önce lazere gittim kol bölgeme ama kıllar daha öylece duruyo hiç dökülcek gibi değil. bide traş makinesiyle kısattılar yapmadan önce çok çirkin duruyo jiletle almış gibi.. ne zaman dökülürr bunlar :(
ilk seanssa hemen dokulmez canım mucıze bekleme :1: 2. 3. seanda başlar cabuk dokulmeye. ama lazer tevsıye etmedıgım bısey benım bende yaptırdım koltuklatıma 6 seans gıttım tamamen bıtırdıler 2 ay hıc cıkmadı sonra aynen devam , bılemıorum belkı benım vucudumla ılgılı bıseydır :31:

evet ilk seans.. sizin neden geri çıktı acaba hormonel bi sorunmu vardı?
yok oyle bı sorunum yok ama kuzenımde soylemıstı tekrar cıkıo dıe kı zaten ole hanı cok tuylu bı ınsanda degılmdır ama yınede cıktı bende ustune dusmedım fazla zaten o sehırden tasınmıstım. şu hurrem hamamotu yagını cok ovuo herkes bıde onu denıycem ben o olmazsa bioder :1:

Benim de 1 hafta sonra dökülmeye başlamıştı. Hiç anlamıyorsunuz dökülüyor. Merak etme :)

:( inşallah dökülür. yüz bölgemede taptırmayı düşünüyorum

İlk seansımda ben de senin gibiydim. Sürekli bakıyordum dökülmüyor diye sinir oluyordum ama daha sonra hiç anlamadım döküldü. Benim 3. seansım oldu geçenlerde.
Yüz için ne desem yalan olur canım. Yaptıran birileri yorum yaparsa daha iyi olur. Hassas bir yer sonuçta.

Back