Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba arkadaşlar ben 4 gün önce lazere gittim kol bölgeme ama kıllar daha öylece duruyo hiç dökülcek gibi değil. bide traş makinesiyle kısattılar yapmadan önce çok çirkin duruyo jiletle almış gibi.. ne zaman dökülürr bunlar
merhaba arkadaşlar ben 4 gün önce lazere gittim kol bölgeme ama kıllar daha öylece duruyo hiç dökülcek gibi değil. bide traş makinesiyle kısattılar yapmadan önce çok çirkin duruyo jiletle almış gibi.. ne zaman dökülürr bunlar
yok oyle bı sorunum yok ama kuzenımde soylemıstı tekrar cıkıo dıe kı zaten ole hanı cok tuylu bı ınsanda degılmdır ama yınede cıktı bende ustune dusmedım fazla zaten o sehırden tasınmıstım. şu hurrem hamamotu yagını cok ovuo herkes bıde onu denıycem ben o olmazsa bioder
İlk seansımda ben de senin gibiydim. Sürekli bakıyordum dökülmüyor diye sinir oluyordum ama daha sonra hiç anlamadım döküldü. Benim 3. seansım oldu geçenlerde. Yüz için ne desem yalan olur canım. Yaptıran birileri yorum yaparsa daha iyi olur. Hassas bir yer sonuçta.