Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar genital bölgeye lazer yaptırıca kaşıntı gibi sorun yaşadınız mı arada sivilce de oluyor alt tarafta.. Bu arada 2.seansımı yaptırdım. Bu tip sıkıntı yaşayan var mı
Arkadaşlar genital bölgeye lazer yaptırıca kaşıntı gibi sorun yaşadınız mı arada sivilce de oluyor alt tarafta.. Bu arada 2.seansımı yaptırdım. Bu tip sıkıntı yaşayan var mı
Kurumu bırakıyorsunuz vücudunuzu birde başlık temizleniyor mu kuru ciltlerde dökülme ve kaşıntı çok kaşıntı da sivilcelenme olabilir nemlendirici deneyin her duştan sonra sürün
Kurumu bırakıyorsunuz vücudunuzu birde başlık temizleniyor mu kuru ciltlerde dökülme ve kaşıntı çok kaşıntı da sivilcelenme olabilir nemlendirici deneyin her duştan sonra sürün
Ben de oluyor, özellikle de bacaklarımda . O kadar çok çok kaşıyorum ya kanatıyorum neredeyse. Egzamaya yatkın bünyelerde daha çok oluyor diye biliyorum. Vücudumu bebek şampuanıyla yıkamak rahatlatıyor biraz.