• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer sonrası kaşıntı

papatyaa80

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2013
136
11
98
Ankara
Arkadaşlar genital bölgeye lazer yaptırıca kaşıntı gibi sorun yaşadınız mı arada sivilce de oluyor alt tarafta.. Bu arada 2.seansımı yaptırdım. Bu tip sıkıntı yaşayan var mı

Arkadaşlar genital bölgeye lazer yaptırıca kaşıntı gibi sorun yaşadınız mı arada sivilce de oluyor alt tarafta.. Bu arada 2.seansımı yaptırdım. Bu tip sıkıntı yaşayan var mı
Kurumu bırakıyorsunuz vücudunuzu birde başlık temizleniyor mu kuru ciltlerde dökülme ve kaşıntı çok kaşıntı da sivilcelenme olabilir nemlendirici deneyin her duştan sonra sürün

Kurumu bırakıyorsunuz vücudunuzu birde başlık temizleniyor mu kuru ciltlerde dökülme ve kaşıntı çok kaşıntı da sivilcelenme olabilir nemlendirici deneyin her duştan sonra sürün
bende öyle düşündüm lazerden sonra birşey sürmüyordum..bir süre nemlendirici sürdüm geçti..sanırım kuruluktan lazerde kurutuyor cildi.teşekkür ederim..

Ben de oluyor, özellikle de bacaklarımda . O kadar çok çok kaşıyorum ya kanatıyorum neredeyse. Egzamaya yatkın bünyelerde daha çok oluyor diye biliyorum. Vücudumu bebek şampuanıyla yıkamak rahatlatıyor biraz.

Back