Ben deneyimlerimi paylaşabilirim :) Yaklaşık 2 senedir iğneli yaptırıyorum ama ilk başta işinden bıkmış ve resmen zorla yapan bi hanımla başladığım için 2-3 seanstan sonra uzun sürelik bi ara verdim :) Şmdi tekrar başladım. İşin açıkçası iğneden dolayı bi acı yok ama akım verildiğinde 1 saniyelik bi acı oluyo. Herangi bir zararı da yok bu yöntemin hatta lazerden daha güvenilir. Her tür tüyde kesin etkili oluyor bir kaç seansta bitiyor tüyler, hele de inceler açısından çok daha kısa sürede sonuç alırsın. Ama uzman birine yaptır mutlaka yoksa iz kalması gibi sorunlar yaşanabiliyor.
Ben deneyimlerimi paylaşabilirim :) Yaklaşık 2 senedir iğneli yaptırıyorum ama ilk başta işinden bıkmış ve resmen zorla yapan bi hanımla başladığım için 2-3 seanstan sonra uzun sürelik bi ara verdim :) Şmdi tekrar başladım. İşin açıkçası iğneden dolayı bi acı yok ama akım verildiğinde 1 saniyelik bi acı oluyo. Herangi bir zararı da yok bu yöntemin hatta lazerden daha güvenilir. Her tür tüyde kesin etkili oluyor bir kaç seansta bitiyor tüyler, hele de inceler açısından çok daha kısa sürede sonuç alırsın. Ama uzman birine yaptır mutlaka yoksa iz kalması gibi sorunlar yaşanabiliyor.
bende iğneli epilasyon düşünüyorum ama biraz para ayarlamam gerek sonrada nerde yaptıracağımı bulmam gerek :)) fiyatı nasıl ortalama olarak?
arkdslar ben daha once lazer yaptırdım yuzume arttırdı alex tipi lazer kesınlıkle tavsıye etmem lazerı ve az once ıgnelı epilasyona gıttım..yuz ıcın uygunmus ıgnelı epilasyon..yuzumde baya yogundu yuzumun ancak yarısı bıttı 7.5tl ıgne ucretı tuttu 40 dkka surdu toplam ama 10dkkasını almadılar..37.5 ödedım yuzumun yarısına bana pahalı geldı baya sız ne dusunuosunuz???
ya ama sadece yuzumun yarısı bu ucrete geldı 40tlye felan neden hepsını yapmadı??? yarısı 40dakka ve 40 tl uygunmu sence angelnr???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?