selam herkese, burda yeniyim bu ilk mesajım. birkaç sorum olacaktı:
1- lazerle (alexandrite) tüm kolumu, koltuk altımı ve alt bacağımı aldırıyordum. alt bacaktan ve koltuk altından çok memnunum tüyler hem çok çok seyrek, hem çok ince, hem de çok uzun sürede çıkıyor artık. yalnız aynı şeyi kolda yaşayamadım. alt kolda tüyler yine azalıp inceldi ama uzun zamandır gitmeme rağmen hala bitmiş değiller. bunun yanında omuz başlarım ve üst kolumun arka kısmında yaklaşık 10 cm2 büyüklüğünde bir alanda tüyler daha koyu renkli çıkmaya başladı. bu durum sadece bu alanda var ama neden anlamadım, çünkü eskiden oralarda o renkte tüy yoktu ve epilasyon yaptırdığım diğer bölgelerde de böyle bir sorunla karşılaşmadım. bunlar lazere devam ettikçe bitecek mi? çünkü uzun zamandır gidiyorum ama son iki seanstan beri farkettim böyle olduğunu. bu kalan tek tük tüylere ve omuz kısmındaki kalın tüylere ütüleme epilasyon yaptırsam acaba faydasını görür müyüm?
2- lazere gitmem gerekiyordu bu hafta fakat gittiğim yerde bu hafta boş yer bulamadım ve haftaya da 1 hafta boyunca kapalı olacaklarmış, dahası ben de haftasonunda tatile gideceğimden gitmek zorundayım lazere, ama gittiğim yere gidemiyorum. onun yerine kollarımda ve bacaklarımda çıkan tüyleri ağdayla alsam çok sorun olur mu? özellikle kollarıma jilet vurmak istemediğim için ağda diyorum.
onun dışında yarın akşam veya haftasonu gidebileceğim, tercihen anadolu yakasında ütüleme epilasyon yapan bildiğiniz iyi bir yer varsa önerebilirsiniz, oraya gidip kurtulurum şu tüylerden. lütfen yardım edin,
sevgiler.