lazer sonrası aşırı terleme?

Bademfindik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2013
568
391
103
34
Merhaba kızlar. Ben dün bir kaç tane güzellik merkezi gezdim. Bacaklarım da aşırı derece batık olduğu için lazer epilasyon yaptırmaya karar verdim ve başlamışken tüm vücut yaptırmak istiyorum. Güzellik merkezinde çalışan kadın bana genital bölge ve koltuk altına lazer önermediğini söyledi şunu da ekledi benim para kazanmak için bunları söylememem lazım ama iyiliğin için haberdar olmanı isterim dedi. Söylediğide şu lazerden sonra yani tüyler bittikten sonra bu iki bölgede aşırı derece terleme ve koku oluyormuş bir yere giderken yanında yedek iç çamasırı taşımak zorunda kalırsın dedi çok şasırdım bununla karşılaşan var mı dogru mudur ilk defa duydum ve hayal kırıklığı yaşadım.

Genital bolgede hiiic ole bi sorun yasamadim. Koltuk alti bolgesinde evet eskiye nazaran terlememde artis var. ama ole korkunc bi boyutta degil. Yaptirdigima pisman olmadim asla ole soyleyeyim. Ama guzellik merkezine falan gitme. Guvenilir bi yere git. Ve paket yada bitme garantili yerlerden uzak dur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…