Lazer Sonrası Alerji

Clemencia

Anlıyorum
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2018
6.662
15.576
Kızlar 4-5 aydır lazere gidiyorum jiletler kılları aldığım için alerji oluştu vücudumda. Sivilcelenme yaptı. Bacaklarda bi şey yokta kol ve sırt bölgesi fena. Kaşıntıda oluyor. Ne önerirsiniz?

Benim önce bu sivilceleri halletmem lazım. Ağda alerji yapıyor diye lazere geçeyim dedim onda da jilet alerji yaptı. Ne saçma iş yaa.
Çok hassas bir cildim var
Ya yanlis bilgi vermek istemem ama ipek kese iyi gelir mi acaba bilemedim. Sivilce dediginiz pütür pütür mü duruyor

O zaman kese daha fazla hassaslastirir. Benim bir ara yüzüm boyle olmustu salisilik asit kullandim sonra nemlendirdim duzelmisti o da agda sonrasi oldu. vucudunuza da iyi gelebilir belki
Ya aha bha içeren sivilcelere karşı yıkama jeli aldım ondan kullanıyorum duşta. Duş sonrasında da salisilik asitli tonik sürüyorum. Gerçi çokta düzenli kullanmadım. Benimkiler daha çok ilaçlık gibi duruyor. Cildiyeye randevu bulamadım. Belki öncesinde yapabileceğim bir şey olur,başına gelen vardır diye buraya danışayım bide dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…