Lazer problemim :(

Serap3535

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2009
38
2
98
İzmir
Kızlar ben İzmir'de Şifa hastahanesinde lazere başladım.Üç seansı geride bıraktım ama bir fark göremedim.Tüylerim sarardı ama bitmedi.Aynı şekilde bu dertten muzdarip olanlar varsa ya da fikir verebilecek olan olursa çok sevinirim.

Arkadaşlar görüntüleme sayısı çok ama yardımcı olan yok lütfen bilgilerinizi paylaşın hiç mi aynı durumda olan yok tedaviyi durdurmalımıyım yardımcı olun boşuna mı para ödüyorum

üç seans dediğin nedir ki arkadaşım. 6 seansı gözden çıkarmalısın. maaşallah lazer deyince bir sefer gidecem bebek gibi çıkacam sanıyorsunuz herhalde :))

Yanlış anladınız herhalde mevzu bitip bitmemesi değil,siyah tüylerin yerini sarı tüylere bırakması.Sarı tüylere de lazer etki etmiyor diye biliyorum.

Yanlış anladınız herhalde mevzu bitip bitmemesi değil,siyah tüylerin yerini sarı tüylere bırakması.Sarı tüylere de lazer etki etmiyor diye biliyorum.

lazerde tüyler zayıflayıp inceldiği için rengi açılıyor zaten. ama sapsarı diyorsan uzmana sor, benim cihazın renk ayarı vardı mesela ona göre yapıyordu.

alexandrte ile 3. seanstan sonra beyaz ten üzeri güçlü siyah tüylerimde hissedilir derecede bitme oldu.şuan yok zaten. ancak mesela üst bacak tüyleri daha cansızdır. o bölgeler de azalmadan ziyade söylediğin gibi dahada cılızlaşma sararma oldu. (6. seansım bitti) hala ust cansz bolge için devam ediyorum bende . belki tüy tipinle ilgilidir. :44:

Gittiğim yerde de kullanılan cihaz da alexander iyi sonuç veriyor diye tercih ettim.Fakat açık tenliyim. Belkide dediğiniz gibi tüy tipi ile ilgilidir.Yardımcı olduğunuz için teşekkürler, bir ay sonra seansım var doktoruma danışayım.

lazer biraz sabır işi canım. beklemeye ve seansları aksatmadan gitmeye devam et. tertemiz olacak vücudun tüm tüylerden arınıp.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…