Merhaba kızlar
Ben geçen ay ilk lazerimi yaptırdım.Güzellik salonu kendisi de işin içine bayağı bir kar payı katarak uyuşturucu krem ve lazer sonrası nemlendirici krem satıyor.10 mg küçücük şeye 27 tl aldı.Ve lazer sonrasına 57 tl. Her neyse ben de baktım böyle olmayacak biraz araştırayım dedim. Bana verdiği lazer öncesi uyuşturucu krem dr dermiss. Ve hiç ama hiç uyuşturmadı.Sürerken mi yanlış sürüldü bilmiyorum.Ama acıdan ağlayacaktım ki benim canım o kadar yanmaz.Genital bölgeyi geçtim koltuk altında bile çok yandı.Zaten nd yağ ile yapılıyor lazer.Yaptıranlar bilir acısı çok fazla.Elimden geldiğince hafifletmeye çalışıyorum.Pazartesi günü ikinci seansa gideceğim.Tüpün yarısı duruyor.Bir kez daha onu kullanacağım.Ama bir dahaki seans için başka bir şey denemek istiyorum.Emlanın etkisi bu dr dermissten daha az. diğerlerine de baktım etkisi yok diyorlar.emla daha etkili diyorlar. dr dermissin emladan daha etkili olduğunu biliyorum.Bir kere emla %5 dr dermiss %10. O yüzden emla denemem. Dolanırken bu spreyi gordum.Bu da %10 etkili kremden farkı hemen etki ediyor ve 15-20 dk sürüyor.Zaten oranın işi de en fazla 10 dk sürüyor.O yüzden süreyi sıkıntı etmedim.Tek sıkıntım diğer bir tane daha spray vardı.Adını hatırlayamadım 'x' ile başlıyor.Diş hekimleri kullanıyormuş.O spreyi ben kullandım halam diş doktoru olduğu için bir sıktım ama etkilemedi.O da derinin kalınlığıyla etkiliymiş.Şimdi bu spray de öyle etki gösterir mi? Hiç kullanan var mı? Bir de oraya gidip de hiç uyuşmamış bir şekilde lazer yaptırmak var ve kabus gibi geliyor bana.Yorumlarınızı bekliyorum.Lütfen kullanan varsa paylaşsın.
Ben dün dr dermiss denedim. Bacaklardaki acıyı hissedince genital e kesin dayanamam dedim. İlk olarak biraz sürdüm. Sonra uzerine bir kat daha sürdüm. Ve jelatin ile hava almayacak şekilde kapattım. Yarım saat sonra çok rahat bir sekilde bitti. Acı oldu yine ama çok düşük tü. Hatta ayarı bile yukseltebildi. Evde sürmeyin. Salonda sürüp 30 40 dk bekleyip işleme başlayın. Jelatin ile hava almaması önemli. Lazeri uygulayan hanım bana geçmiş olsun dediğinde nasıl yani bittimi dedim şaşırarak. Alex te kullandım bu arada. Dr dermissMerhaba arkadaslar konu acılalı uzun bır zaman olmus ama yazılanları kullanan var mı aranızda yada bulunan baska bır cozm yolu ??
Nerden aldınız aceba ben bulamıyorum istanbulda yaşıyorum nereye sorsam yok diyovemcaine bende aldım ama henüz seansım gelmedi kullanıp memnun olan varmı ne kadar zaman önce kullanmalıyız
Eczanelerde satiliyorNerden aldınız aceba ben bulamıyorum istanbulda yaşıyorum nereye sorsam yok diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?