- 15 Ağustos 2009
- 305
- 3
- 118
- Konu Sahibi jacostezrn
-
Lazer yaptırıpta tüylerinde azalma olan arkadaslar!
en önemli faktörlerden biri lazerin modeli..
Sizde kullanılan lazer modeli neydi, hangisini önerirsiniz?..
bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
Ter bezlerinin zarar görmesi sakıncalı bir durum( Lazerden korktum şimdi, sen İzmir'de nerede yaptırdın canım ? İstanbul'da güvenilir bir yer arıyorum..
ewt uzman biri olması cok önemli..
param,zamanım boşa gitsin istemiyorum. ama bulunduğum ilçede imkanlar kısıtlı
bu lazer modeli hakkında bilgisi olan var mı??
DUALiS XP MAX
ND:YAG(130W)
Bu arada link vermemizde sakınca varmı acaba bilmiyorum...
bahsettiğiniz dualis xp max fotona firmasının cihazı ve dünyadaki en iyi teknolojilerden bir tanesi diğer alexandrıte cihazıda epicare marka oda türünün en iyilerinden! tüyleriniz siyah ve cildiniz beyaz ise her ikiside mükemmel sonuç verir ancak tüyler biraz açık renk ve ince ise yada cildiniz koyu renk ise alex etki etmez nd/yag tek alternatifiniz,onuda bir süre denemek ve gözlemlemek lazım! sonuçta van şehrimizde bu iki teknolojininde var olması sizin için büyük şans,fiyatları kıyaslayın ve anlattıklarımıda değerlendirip başlayın...su an netten arastırıyorum
Van da lazer yaptırıcam ve pek bi çeşit yok açıkçası.aslında bi yer bulmustum ama orda DUALiS XP MAX
ND:YAG(130W) kullanılıo ve mehves isimli üye hiç önermemiş bunubilmiyorumkismile
şimdi bi tarafta Dualis XP Max Nd: Yag(130W) var bi tarafta da Light Age Epicare Alexandrite (755nm) var.
lazer yaptırıpta memnun kalanlar? hangisini önerirsiniz? yardım lütfennbilmiyorumkismile:içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?