Lazer Modelleri

jacostezrn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2009
305
3
118
Lazer yaptırıpta tüylerinde azalma olan arkadaslar!
en önemli faktörlerden biri lazerin modeli..
Sizde kullanılan lazer modeli neydi, hangisini önerirsiniz?..

bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Lazer yaptırıpta tüylerinde azalma olan arkadaslar!
en önemli faktörlerden biri lazerin modeli..
Sizde kullanılan lazer modeli neydi, hangisini önerirsiniz?..

bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

yazılım hatası ypmıyorsam alexandraite ile yaptırıyorum..Kol altı 2 seansta tamamına yakın bitti..3. seansı 3-4 tüy için yaptırdım..Bıyık bölgesi biraz daha ince olduğundan ve sanırım cildim bronzlaşmaya başladığı için 4. seansta yarı yarıya azalsada daha gidip gelmem gerekiyor gibi görünüyor...

Ekim ayında bende full bacak v.s girişcem valla büyük rahatlık...Bıyık bölgesine lazere başlamadan önce 10-15 günde aldırmam gerekiyordu..İlk seanstan 35 gün sonra hafif belirginleşti...2 yi 45 gün sonra yaptırdım...Özellikle batık problemlerinde çok işe yarıyor lazer...Ama dr. arkadaşım kol altıyla ve özel bölgeyle ilgili mutlaka işinin ehli bir uzmana gidilmesi gerektiğini söyledi...Ben bir arkadaşımla aynı anda kol altı bölgesine başladım..ikimiz farklı yerlere gidiyoruz...onda terleme problemi çok fazla oldu..yani lazerden sonra kol altında sanırım ter bezleri zarar gördü ki ciddi terliyor..birde ikimiz aynı seans sayısında gittiğimiz halde bende bitti onda sadece azalma oldu..cilt ve kıl yapımız da çok benzeşiyor oysa..

Ter bezlerinin zarar görmesi sakıncalı bir durum ( Lazerden korktum şimdi, sen İzmir'de nerede yaptırdın canım ? İstanbul'da güvenilir bir yer arıyorum..

ewt uzman biri olması cok önemli..
param,zamanım boşa gitsin istemiyorum. ama bulunduğum ilçede imkanlar kısıtlı
bu lazer modeli hakkında bilgisi olan var mı??

DUALiS XP MAX
ND:YAG(130W)

arkadaslar,

Ndyag ile lazer epilasyon 1997-1999 yillarinda yapiliyordu, Ndyag lazer epilasyon icin hic uygun olmayan bir teknoloji, bunu cok yakin bir doktor arkadasimdan biliyorum. Lazer Epilasyon yaptirtmadan once kaliteli bir cihaz ve kaliteli bir merkeze gidiniz, sakin ucuz diye cin/kore cihaz sahibi merkezlere gitmeyiniz. Benim tavsiyem (kisisel 5.seanslik tecrubemden dolayi) diyot lazer cihazina girmenizdir, benim girdigim cihaz ütüleme teknolojisine sahip bir cihazdi. Soprano XL diyot lazer. Bir internette inceleyin videolari var izleyin karari iyice arastirdiktan sonra kendiniz verin derim. Iyi hafta sonlari

su an netten arastırıyorum
Van da lazer yaptırıcam ve pek bi çeşit yok açıkçası.aslında bi yer bulmustum ama orda DUALiS XP MAX
ND:YAG(130W) kullanılıo ve mehves isimli üye hiç önermemiş bunubilmiyorumkismile
şimdi bi tarafta Dualis XP Max Nd: Yag(130W) var bi tarafta da Light Age Epicare Alexandrite (755nm) var.
lazer yaptırıpta memnun kalanlar? hangisini önerirsiniz? yardım lütfennbilmiyorumkismile:içelim:

bahsettiğiniz dualis xp max fotona firmasının cihazı ve dünyadaki en iyi teknolojilerden bir tanesi diğer alexandrıte cihazıda epicare marka oda türünün en iyilerinden! tüyleriniz siyah ve cildiniz beyaz ise her ikiside mükemmel sonuç verir ancak tüyler biraz açık renk ve ince ise yada cildiniz koyu renk ise alex etki etmez nd/yag tek alternatifiniz,onuda bir süre denemek ve gözlemlemek lazım! sonuçta van şehrimizde bu iki teknolojininde var olması sizin için büyük şans,fiyatları kıyaslayın ve anlattıklarımıda değerlendirip başlayın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…