• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer mi?İğneli mi?

cornpoppy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2011
32
0
36
İzmir
merhaba arkadaşlar bend yeni üye oldum,lazer ve iğneli epilasyonla ilgili hemen hemen tüm yazılanları okudum açıkçası bend gitmek istiyorum ama lazerden memnun kalmayanları gördükçe iğneliye yöneliyorum onunda 2 yıla kadar sürüp d bi d üstüne yanıkların uzun süre kaldığını gördükçe korkuyorum bi çok merkezi aradım lazerin %100 bıtırmedıgını ama kalan tüyler için iğneliye gecılebılecegını soluolar lazerde olan artısı da yanlıs uygulamaya baglıyorlar ama guvenılır olan yerı nasıl bulucam cook kararsız kaldım sızın d goruslerınızı beklıyorum...:):34:

kızlar ben yüzüme iğneli yaptırdım vücuduma da lazer her ikisinden de memnun kaldım şikayetim olmadı ;))) yüzümdekiler lazerle traş edileceği için çoğalır önceleri uzun sürer iğneli çauk bitirir dedi gittiğim uzman ve ona güvendim ben de şimdi tüysüzüm kız çocuğu gibi :)))) yani herşeyin yeri var kızlar yüzünüzdekiler erkek sakalı gibi simsiyah ve çok sert değilse lazer yaptırmayın hem o ışınlar beyne gidiyo istemesenizde

ornitorenk cvbın için teşekkürler vücudunda hangi bölgeye yaptırdın bend tüm vücut düşünüyorum koltuk altı ıcın 6 seans gıttım ama iyi sonuc alamadım belkı gıttıgım merkezden kaynaklanıyor belkı bıraz daha gıtmem gerekıyordu cunku 2 3 seansda bıtmıs kadar azalmıstı
sıtedekı yorumlar ustune ıgnelıye daha sıcak bakmaya baslamıstım ama acaba dıyorum bacak için lazerde etkılı oolur mu ıgnelıye gerek yok mudur ya da tekrar cıkar mı kı ?

canımm 6 senasta bitmesi gerekirdi neden öyle olmuş ki :( benim daha ilk senastan süper sonuçlar geldi.. yüz ve ufak bölgeler hariç iğneli çekilecek dert değil açıkçası bence yüzünde bişey varsa kesinlikle benm gittiğim yeri de tavsiye edebilirim iğneli derim ;)) bacaklara lazer yaptır kesinlikle ama lazere gitmeden 1 ay traş et sertleşsin makina çok süper kökünü kurutur o zaman.. bu arada betül acar a gidiyorum düşünürsen kefilim ben mükemmel hijyenik süper kalite ve ekonomik bi yer kendimi evde gibi hissediyorum orda o derece hehe evimiz onun yanında minicik kalır o ayrı mesele :)

merhaba arkadaşlar bend yeni üye oldum,lazer ve iğneli epilasyonla ilgili hemen hemen tüm yazılanları okudum açıkçası bend gitmek istiyorum ama lazerden memnun kalmayanları gördükçe iğneliye yöneliyorum onunda 2 yıla kadar sürüp d bi d üstüne yanıkların uzun süre kaldığını gördükçe korkuyorum bi çok merkezi aradım lazerin %100 bıtırmedıgını ama kalan tüyler için iğneliye gecılebılecegını soluolar lazerde olan artısı da yanlıs uygulamaya baglıyorlar ama guvenılır olan yerı nasıl bulucam cook kararsız kaldım sızın d goruslerınızı beklıyorum...:):34:

kesnlkle iğneli.. iğnelyle tüyleri biteni gçrdüm ama lzerle bitene hiç şahit olmadım

iğneli tam ve kesin çözüm lazerle olana göre

ben sadce ıpl lazer yaptrdım ondan da kesnlikle memnun kalmadm. yzümün bi kısmına sadce bi ay önce iğneli epilasyn yaptrdm deneme amaclı tek seasnsta ble brzda olsa azaldı tüylerm artmadı enazından delikle lekeler fln olmadı bnde

Back