- 9 Temmuz 2022
- 11
- 1
- 28
- Konu Sahibi Bercestee96
Merhabalar, benim bir konuda fikrinize çok ihtiyacım var, ben Ankara'da bir yer ile tepeden tırnağa bütün vücut lazer epilasyon için anlasma yaptım bitiş garantisi verdi, bitene kadar geleceksiniz dedi,4 yıl boyunca gittim ve sonunda dosyamı kapattılar benden habersiz, sonradan cihazların IPL olduğunu öğrendim, biten tek bir bölge bile olmadı, şuan 3 aydır gitmiyorum ve farkettim ki çıkmayan yerlerde bile kıl çıkmaya başlamış, yüzümde hiç olmamasına rağmen yüzüm çok kötü durumda, göğüs, göğüs arası göbek kollar.... Ne yapacağım bilmiyorum, ilk başta hormonlardan şüphelendim hastaneye de gittim hiçbir sorun olmadığını söylediler, lazerde kısaltma için jilet benzeri cihaz kullandıkları için sanırım artış oldu, 25 yaşında bekarım, ve inanın bu yüzden psikolojim altüst olmuş durumda, şuan tekrar lazere başlamaya çok korkuyorum, yüzüm göğüs ve göğüs arası için iğneli düşünüyorum Sincan'da, iğneli yaptıran memnun kalan var mı? Ne kadar sürdü ? İz leke kaldı mı? Birde daha önce lazere gidip 1 2 yıl geçmiş ve kıllardan kurtuldum diyen var mı ? Cihaz önerisinde bulunur musunuz? Lütfen bana yardımcı olur musunuz Sincan'da iğneli epilasyon için önerdiğiniz bir yer var mı ?