bende baya araştırdım öyle başladım.
lazerden başlayayım anlatmaya bir kere başvurduğunuz yer sizi ilk gittiğinizde seansa alıyorsa, bitme garantisi veriyorsa, kampanyalara yönlendiriyorsa benim nezdimde güvenilir değildir. lazer vücudun her yerine yapılabilecek bir yöntem değil ve kesinlikle %100 bitme garantisi veremez. çünkü bir süre sonra azalan ve incelen tüyleri artık lazer göremeyecektir yahut ilerki yıllarda hormonal değişimler tüyleri yeniden uzatabilecektir. ayrıca birçok insan kendini çok ve kalın tüylü zannetse de lazeri yapacak uzman sizi lazere uygun bulmayabilir. gitmeden önce ilk randevunuzu alırken sizden uzatmanızı iseyecek ve buna göre karar verecektir. ben araştırmalarım sonucu özellikle yüz bölgesi için lazerin kesinlikle etkili olmadığını aksine bu tüyleri daha kalınlaştırdığını öğrendim. bana soran arkadaşlarıma kesinlikle yüz için lazere gitmemelerini tavsiye ediyorum. diğer bölgelerde de azalan tüyler için lazer uzmanınınız sizi lazerden sonra iğneliye yönlendirecektir.
iğneliye gelince, bunu uygulayan kişi gerçekten önemli. ama sizin cildiniz, bünyeniz de önemli. iğneli bitme garantisi verebilen bir yöntemdir. acır mı derseniz sanırım sizin bünyeniz kadar gittiğiniz kişinin yöntemi de bunda etkili oluyor. ben birkaç farklı yer ve uzman denedim. şu an gittiğim evet acıyor ama memnunum. kabuklanma oluyor ama iz kalmıyor. eğer bir terslik olduğunu hissederseniz gittiğiniz kişiyi değiştirmek için beklemeyin. imkanınız varsa gideceğiniz yeri çevrenizden bizzat görerek referans alın.