• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer merkezlerinin önerdiği kremler gerçekten işe yarıyor mu ?

mavilim86_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2013
60
1
36
34
İstanbul
gittiğim lazer merkezi bana iki adet krem önerdi. biri nemlendirici özelliğe sahipmiş kıl köklerini beslemeyen sadece nemlendiren ve seanslara gittiğimde canımın yanmasını çok buyuk oranda azaltırmıs fiyatı 60 lira civarındaydı günde bir kere uygulanan bolgeye surmem gerekıyo. ikincisi ise lazer sonrası kara bi görüntü kalmasın dıye renk acıcı ozellıkte olan bi krem. bu bıraz pahalı 120 lıra cıvarı. bu da gunde ıkı kere suruluyo. ben aldım duzenlı olarak kullanıyorum. renk acıcı ıse yarıyo gıbı sankı arada bı tatlı kasıntı yapıyo bende. belkide psıkolojık olarak bılemıyorum. yaklasık bır ay oldu seansıma gıdelı ve bır aydır kullanıyorum ama ıkı aya kalmadan bıter gıbı gramajları 200 ml ve 150 ml . siz de kullanıp memnun kaldınız mı yoksa satış amaçlı urunler mı bilemıyorum. markayı ınternette arastırdım fıyat ınternet uzerı satıslarda da aynı fransa-paris imal edılmıs urunler kalıtelı gıbı geldı ama sızlere de danısmak istedim. sizlere de teklif ediliyo mu aldınız mı yada benzer urunlerı ben kendim pıyasada daha ucuza bulabılırmıyım çunku butcem bıdaha aynı urunlerı almaya yetmez artık :1:

Bana vazelin sürmemi önerdiler nemlendirmek ve yumuşatmak için. Ve gayet de işe yaradı iki seans arasında.

Vazelin hic duymamistim. Gittigim yer sadece siradan nemlendiricilerin nemlendirdigini ancak kil kokunude besledigi icin lazer seansini uzattigini soylemisti.bacak icinde bikac haftaya baslicam ona da gitmeden vazelin sureyim eger ayni sonuc olursa almiyim madem kremleri. Artik deneme yanilma yapicam :(

Kızlar ben maltepede biyere gidiyorum tüm vücut +yüz 1000 tl ödedim ve diğer yerler gibi öle yarım kol yarım bacak değil işini hakkıyla yapıyorlar zaten yapan kişi de üni mezunu ve bilgili şimdilik memnunum baya azalma oldu kıllarımda sizede tavsiye ederim

gittiğim lazer merkezi bana iki adet krem önerdi. biri nemlendirici özelliğe sahipmiş kıl köklerini beslemeyen sadece nemlendiren ve seanslara gittiğimde canımın yanmasını çok buyuk oranda azaltırmıs fiyatı 60 lira civarındaydı günde bir kere uygulanan bolgeye surmem gerekıyo. ikincisi ise lazer sonrası kara bi görüntü kalmasın dıye renk acıcı ozellıkte olan bi krem. bu bıraz pahalı 120 lıra cıvarı. bu da gunde ıkı kere suruluyo. ben aldım duzenlı olarak kullanıyorum. renk acıcı ıse yarıyo gıbı sankı arada bı tatlı kasıntı yapıyo bende. belkide psıkolojık olarak bılemıyorum. yaklasık bır ay oldu seansıma gıdelı ve bır aydır kullanıyorum ama ıkı aya kalmadan bıter gıbı gramajları 200 ml ve 150 ml . siz de kullanıp memnun kaldınız mı yoksa satış amaçlı urunler mı bilemıyorum. markayı ınternette arastırdım fıyat ınternet uzerı satıslarda da aynı fransa-paris imal edılmıs urunler kalıtelı gıbı geldı ama sızlere de danısmak istedim. sizlere de teklif ediliyo mu aldınız mı yada benzer urunlerı ben kendim pıyasada daha ucuza bulabılırmıyım çunku butcem bıdaha aynı urunlerı almaya yetmez artık :KK1:
İki kremin de ismini rica edebilir miyim?

gittiğim lazer merkezi bana iki adet krem önerdi. biri nemlendirici özelliğe sahipmiş kıl köklerini beslemeyen sadece nemlendiren ve seanslara gittiğimde canımın yanmasını çok buyuk oranda azaltırmıs fiyatı 60 lira civarındaydı günde bir kere uygulanan bolgeye surmem gerekıyo. ikincisi ise lazer sonrası kara bi görüntü kalmasın dıye renk acıcı ozellıkte olan bi krem. bu bıraz pahalı 120 lıra cıvarı. bu da gunde ıkı kere suruluyo. ben aldım duzenlı olarak kullanıyorum. renk acıcı ıse yarıyo gıbı sankı arada bı tatlı kasıntı yapıyo bende. belkide psıkolojık olarak bılemıyorum. yaklasık bır ay oldu seansıma gıdelı ve bır aydır kullanıyorum ama ıkı aya kalmadan bıter gıbı gramajları 200 ml ve 150 ml . siz de kullanıp memnun kaldınız mı yoksa satış amaçlı urunler mı bilemıyorum. markayı ınternette arastırdım fıyat ınternet uzerı satıslarda da aynı fransa-paris imal edılmıs urunler kalıtelı gıbı geldı ama sızlere de danısmak istedim. sizlere de teklif ediliyo mu aldınız mı yada benzer urunlerı ben kendim pıyasada daha ucuza bulabılırmıyım çunku butcem bıdaha aynı urunlerı almaya yetmez artık :KK1:
Bende aldim biri su bazli digeri gunes koruyucu ikiside kaliteli 190 tl ye aldim ikisinide. Bazi kremler kil koklerini besliyor bepanten gibi mesela.

Bana birsürü ürün tavsiye etmişlerdi.aloe vera jeli,güneş kremi.Elimde olduğu için almadım.Sadece batık için önerileni aldım o da yapan bayanın kişisel tavsiyesiydi satmıyorlardı merkezde.Ama üründen fayda görmedim.

Bana birsürü ürün tavsiye etmişlerdi.aloe vera jeli,güneş kremi.Elimde olduğu için almadım.Sadece batık için önerileni aldım o da yapan bayanın kişisel tavsiyesiydi satmıyorlardı merkezde.Ama üründen fayda görmedim.
Batigi lazer geciriyor zaten

Back