- Konu Sahibi mavilim86_
gittiğim lazer merkezi bana iki adet krem önerdi. biri nemlendirici özelliğe sahipmiş kıl köklerini beslemeyen sadece nemlendiren ve seanslara gittiğimde canımın yanmasını çok buyuk oranda azaltırmıs fiyatı 60 lira civarındaydı günde bir kere uygulanan bolgeye surmem gerekıyo. ikincisi ise lazer sonrası kara bi görüntü kalmasın dıye renk acıcı ozellıkte olan bi krem. bu bıraz pahalı 120 lıra cıvarı. bu da gunde ıkı kere suruluyo. ben aldım duzenlı olarak kullanıyorum. renk acıcı ıse yarıyo gıbı sankı arada bı tatlı kasıntı yapıyo bende. belkide psıkolojık olarak bılemıyorum. yaklasık bır ay oldu seansıma gıdelı ve bır aydır kullanıyorum ama ıkı aya kalmadan bıter gıbı gramajları 200 ml ve 150 ml . siz de kullanıp memnun kaldınız mı yoksa satış amaçlı urunler mı bilemıyorum. markayı ınternette arastırdım fıyat ınternet uzerı satıslarda da aynı fransa-paris imal edılmıs urunler kalıtelı gıbı geldı ama sızlere de danısmak istedim. sizlere de teklif ediliyo mu aldınız mı yada benzer urunlerı ben kendim pıyasada daha ucuza bulabılırmıyım çunku butcem bıdaha aynı urunlerı almaya yetmez artık