2012 ekim ayında bilinen bir kurumdan 6 seanslık( tüm bacak, genital, kol altı ve yarım kol ) paket aldım. Paketi almadan yaptığım görüşme neticesinde kurumdaki yetkili kişi, seans sonunda %80-85 oranın tüylerin inceleceğini ve azalacağını, çok memnun kalacağımı, tenimin ve tüy yapımın kullanılacak olan aletlere gayet uygun olduğunu belirtti. Bende bu sözlere inanarak paketi aldım ancak 5 seans bacağıma alexandrite yapılmasına rağmen halen incelme ve azalma mevcut değil. Kuruma gidip konuştum, yetkili kişiye bacağımın durumunu gösterdim, müşteri hizmetlerine mail atmam gerektiği belirtildi. Gelen mailde uygulamalarda tıp tekniğine aykırı bir işlem yapılmadığı, uygulamalarda titizlikle çalışıldığı belirtilmiş. Ben titizlikle çalışılmadı, yanlış uygulama yapıldı tarzında bişi belirtmedim. Açıkcası başlarından savmak için uydurmasyon bir cevap yazmışlar gibi bir iz bıraktılar. 2bin lira para verdim ve tüylerimde incelme mevcut değil, şu anda tekrardan bir paket alıp başlama gibi bir durumum da yok, gerçekten şu anda mağdur durumdayım. Bu kadar açıklamadan sonra merak ettiğim böyle bir durumla karşılaşan var mı ? Sonuçta bana verilmiş bir garantilik var %80-85 oranında ama ne yazıkki %50lik azalma bile olmadı