Lazerden değildir, genital bölgenizi çok yıkıyorsanız, kullandığınız iç çamaşırı pamuklu değilse bunlar mantar enfeksiyonuna yol açıyor.Merhabalar. Geçen yaz genital lazere başlamıştım ve hayatım boyunca yaşamadığım bir sorun yaşadım vajinal mantar. Dr gittim tedavi oldum geçti sonra tekrar yeniledi ve bu böyle devam etti üç ay iyi sonra tekrar başa sardı. Ve her gittiğim doktorlazerden olmamıştır diyor. Ancak bu illet beni çıldırtacak. Başına böyle bir durum gelen var mı. Buarada hala iki ayda bir gidiyorum lazere bitmedi yani hala.
Ben de çok memnun sayılmam ama bikere peşin verdim. Napalım.Nerde ypyırıyorsunuz Bn yaptırdığım yerden hiç memnun değilim de
Ne kadar su ıcıyorsun gunlukMerhabalar. Geçen yaz genital lazere başlamıştım ve hayatım boyunca yaşamadığım bir sorun yaşadım vajinal mantar. Dr gittim tedavi oldum geçti sonra tekrar yeniledi ve bu böyle devam etti üç ay iyi sonra tekrar başa sardı. Ve her gittiğim doktorlazerden olmamıştır diyor. Ancak bu illet beni çıldırtacak. Başına böyle bir durum gelen var mı. Buarada hala iki ayda bir gidiyorum lazere bitmedi yani hala.
Lazerden olmamistir çünkü kılların olduğu bölge zaten kuru bölge . Eğer antibiyotik falan kullandiysaniz o neden olmuş olabilir çünkü bagirsaklarimizda olduğu gibi genital bölgemizde de faydalı bakteriler vardır ve oranın dengesini sağlarlar bunlar azalınca mantarlar artar bu da hiç hoş olmuyor malum . öncelikle beslenmenizi duzenleyin hayatınızdaki fermente edilmiş gıdaları arttirdiginizda iyilestiginizi göreceksiniz.Merhabalar. Geçen yaz genital lazere başlamıştım ve hayatım boyunca yaşamadığım bir sorun yaşadım vajinal mantar. Dr gittim tedavi oldum geçti sonra tekrar yeniledi ve bu böyle devam etti üç ay iyi sonra tekrar başa sardı. Ve her gittiğim doktorlazerden olmamıştır diyor. Ancak bu illet beni çıldırtacak. Başına böyle bir durum gelen var mı. Buarada hala iki ayda bir gidiyorum lazere bitmedi yani hala.
Canim islem sirasinda yattiugin yatagin ortusu degisilmemistir belki.. ben agdaya gidince yanima evden bez aliyom.. kuafirde yatagin ustune serip oyle uzaniyom ustune.. kuafor temiz yeni degistim diyo ama niye inanam.. zaten bende idrar yolu enfeksiyonu var.. ne benden baskasina ne de baskasindan bana bulassin istememMerhabalar. Geçen yaz genital lazere başlamıştım ve hayatım boyunca yaşamadığım bir sorun yaşadım vajinal mantar. Dr gittim tedavi oldum geçti sonra tekrar yeniledi ve bu böyle devam etti üç ay iyi sonra tekrar başa sardı. Ve her gittiğim doktorlazerden olmamıştır diyor. Ancak bu illet beni çıldırtacak. Başına böyle bir durum gelen var mı. Buarada hala iki ayda bir gidiyorum lazere bitmedi yani hala.
lazerle alakalı bir durum değil bence.Merhabalar. Geçen yaz genital lazere başlamıştım ve hayatım boyunca yaşamadığım bir sorun yaşadım vajinal mantar. Dr gittim tedavi oldum geçti sonra tekrar yeniledi ve bu böyle devam etti üç ay iyi sonra tekrar başa sardı. Ve her gittiğim doktorlazerden olmamıştır diyor. Ancak bu illet beni çıldırtacak. Başına böyle bir durum gelen var mı. Buarada hala iki ayda bir gidiyorum lazere bitmedi yani hala.
Canım bende mantar olmuştum ve geçmek bilmedi. Sonra sirkeli suyla geçti. Bir kaba bir şu bardağı şu ve iki tatlı kaşığı elma sirkesi koy ve her tuvalete gittiğinde pamuk yardımıyla sil inan bir kaç güne hiçbirşeyin kalmaz. Biraz yakıyor ama muhteşem etkisi var. 2 yıl oldu maşallah yani. Her kaşıntıda sür bir müddet sonra kalmiyoMerhabalar. Geçen yaz genital lazere başlamıştım ve hayatım boyunca yaşamadığım bir sorun yaşadım vajinal mantar. Dr gittim tedavi oldum geçti sonra tekrar yeniledi ve bu böyle devam etti üç ay iyi sonra tekrar başa sardı. Ve her gittiğim doktorlazerden olmamıştır diyor. Ancak bu illet beni çıldırtacak. Başına böyle bir durum gelen var mı. Buarada hala iki ayda bir gidiyorum lazere bitmedi yani hala.
Bende bir yıldır yaşıyorum, ilaç kullanıyorum bi iki hafta geçti gibi oluyor tekrar başlıyor büyük büyük süt kesiği gibi parçalar geliyor o arada kaşıntı da oluyor, cinsellikten bişey anlamıyorum ne zamandır ne yapıcamı bilmiyorum denemediğim yöntem de kalmadı.Merhabalar. Geçen yaz genital lazere başlamıştım ve hayatım boyunca yaşamadığım bir sorun yaşadım vajinal mantar. Dr gittim tedavi oldum geçti sonra tekrar yeniledi ve bu böyle devam etti üç ay iyi sonra tekrar başa sardı. Ve her gittiğim doktorlazerden olmamıştır diyor. Ancak bu illet beni çıldırtacak. Başına böyle bir durum gelen var mı. Buarada hala iki ayda bir gidiyorum lazere bitmedi yani hala.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?