Lazer mantar ilişkisi

pakeezah

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2019
90
48
3
39
Merhabalar. Geçen yaz genital lazere başlamıştım ve hayatım boyunca yaşamadığım bir sorun yaşadım vajinal mantar. Dr gittim tedavi oldum geçti sonra tekrar yeniledi ve bu böyle devam etti üç ay iyi sonra tekrar başa sardı. Ve her gittiğim doktorlazerden olmamıştır diyor. Ancak bu illet beni çıldırtacak. Başına böyle bir durum gelen var mı. Buarada hala iki ayda bir gidiyorum lazere bitmedi yani hala.

Lazer ile alakali oldugunu dusunmuyorum ben.. Hijyenik mi gittiğiniz yer?

Nerde ypyırıyorsunuz Bn yaptırdığım yerden hiç memnun değilim de

Lazer ile bi ilgisi olduğuna dair hiçbir şey duymadım
Ben de yaptırdım lazer. Ama herhangi bir olumsuz etkisi olmadi

Merhabalar. Geçen yaz genital lazere başlamıştım ve hayatım boyunca yaşamadığım bir sorun yaşadım vajinal mantar. Dr gittim tedavi oldum geçti sonra tekrar yeniledi ve bu böyle devam etti üç ay iyi sonra tekrar başa sardı. Ve her gittiğim doktorlazerden olmamıştır diyor. Ancak bu illet beni çıldırtacak. Başına böyle bir durum gelen var mı. Buarada hala iki ayda bir gidiyorum lazere bitmedi yani hala.
Lazerden değildir, genital bölgenizi çok yıkıyorsanız, kullandığınız iç çamaşırı pamuklu değilse bunlar mantar enfeksiyonuna yol açıyor.

kullandığınız iç çamaşırlarını atın komple yeni %100 pamuklu çamaşır alın yıkayın önce öyle kullanın.evde kullandığınız klozeti duşu baştan aşağı çamaşır suyundan geçirin, dışarda kullandığınız tuvaletlere dikkat edin.evde tuvaleti kullanan diğerlerinin de hijyeninde bir sıkıntı olabilir.genital bölgeye duşta bile özellikle sabun vs sürülmez o kendi kendini temizleyen bir bölge zaten özellikle temizlemeye uğraşma.duj jeli kullanıyorsan at beyaz sabunla vücudunu yıka.

Dışarda çoğu kez vcye gitmiyorum kuaförde yaptırıyorum lazer. Buz başlıklı. Tene değiyor. Bilmiyorum ya artık öyle iyice sabunlama falan yok. Dikkat ediyorum artık. Ancak florasını bozdum herhal. Ben nedense inatla lazerden oldugunu düşünüyorum

Ne kadar su ıcıyorsun gunluk

Lazerden olmamistir çünkü kılların olduğu bölge zaten kuru bölge . Eğer antibiyotik falan kullandiysaniz o neden olmuş olabilir çünkü bagirsaklarimizda olduğu gibi genital bölgemizde de faydalı bakteriler vardır ve oranın dengesini sağlarlar bunlar azalınca mantarlar artar bu da hiç hoş olmuyor malum . öncelikle beslenmenizi duzenleyin hayatınızdaki fermente edilmiş gıdaları arttirdiginizda iyilestiginizi göreceksiniz.
Geçmiş olsun

Çok farklı sebepleri olabilir. Ben bir kadeh alkol aldığımda bile tetikleniyor. Çok alakasız aklınıza gelmeyecek bir yerden ve sebepten olmuş olabilir. Antibiyotik vs çok kullanmayın o da ayrı bir sebep oluyor. 🤷 Herşeyden olabilir

Lazerden değildir ,bağışıklık en ufak zayıflayınca olur ,mikrobiyoloji testi yaptılar mı ?temiz çıktı mı ?
Bunlar temiz çıktıysa yapacağınız basit bol c vitamini alın ,1/3 sirke olan su ile taharetlenin ,susuz kalnayın bir süre çay kahve ve asitli içecekleri kesin ,koruyucu tedavi uyguladılar mı bide yapılmadıysa özelden yazın lütfen

lazerde size özel başlık vermediler mi? öyle değilse olabilir tabi. yattığınız yerde de kullan at örtü kullanıldığından ve sizin için yenisi açıldığından emin olun.
hatta çalışan aynı eldiveni bir kaç kez kullanıyor olabilir buna da dikkat edin.

Lazerde genital bölgenize dokunan bir şey yok ki. Ben de yaptırdım, çalışan kadın temiz eldiven giyer de dokunurdu.

Ayrıca sentetik iç çamaşırı, günlük ped alışkanlıklarınız varsa onlar da sebep olabilir. Sık cinsel ilişki de zemin hazırlıyor bence.

Canim islem sirasinda yattiugin yatagin ortusu degisilmemistir belki.. ben agdaya gidince yanima evden bez aliyom.. kuafirde yatagin ustune serip oyle uzaniyom ustune.. kuafor temiz yeni degistim diyo ama niye inanam.. zaten bende idrar yolu enfeksiyonu var.. ne benden baskasina ne de baskasindan bana bulassin istemem

lazerle alakalı bir durum değil bence.

Canım bende mantar olmuştum ve geçmek bilmedi. Sonra sirkeli suyla geçti. Bir kaba bir şu bardağı şu ve iki tatlı kaşığı elma sirkesi koy ve her tuvalete gittiğinde pamuk yardımıyla sil inan bir kaç güne hiçbirşeyin kalmaz. Biraz yakıyor ama muhteşem etkisi var. 2 yıl oldu maşallah yani. Her kaşıntıda sür bir müddet sonra kalmiyo

Arkadaşlar çoook teşekkür ederim hepinize. Şimdi size kısaca özetgeçeyim. Kültür alındı temiz çıktı. Üreyen bişey yok çok şükür. Ancak dr bana dediki bağışıklık sisteminde bir zincir kırılmıs bunu bulmamız gerek. Vee kanda herseye bakıldı demir ve d vitaminin yerlerde dedi
. Bu ikisi de bagısıklık ile ilgili dedi hemen bunları yuseltiyoruz dedi. Mantar herkesde var ama fıssatcı bir enfeksiyondur bağışıklı zayıflarsa hemen ortaya cıkar dedi. Erken uyu dedi. Bir deee asla ekmek ve şeker tüketme meyveyi kafeini tüketme dedi...... Ben ekmeksiz meyvesiz kafeinsiz çikolatasız ben.......... Boynum bükük çaresiz. Ama yapacak bişey yok. Mecbur. Allah kimseye bu illeti vermesin...

Bende bir yıldır yaşıyorum, ilaç kullanıyorum bi iki hafta geçti gibi oluyor tekrar başlıyor büyük büyük süt kesiği gibi parçalar geliyor o arada kaşıntı da oluyor, cinsellikten bişey anlamıyorum ne zamandır ne yapıcamı bilmiyorum denemediğim yöntem de kalmadı.

Back