Lazer Lipoliz yaptıranlar?

Ben de göbeğimdeki yağlardan kurtulmak istiyorum. Diyette yaptım. Biraz verdim diyeti bırakınca tekrar karnım büyüdü. Lazer lipoliz estetiği gerçekten işe yarıyorsa ciddi cidi düşünebilirim.
Ben dr tüp mide ameliyatından sonra göbeğimde ki yap birikintisi kaldı ve lazer lipoliz ile çare buldum kesinlikle tavsiye ederim

Merhaba. Üzerinden çok zaman geçmiş ameliyatınızın. Şu an durumunuz nasıl memnun musunuz :)

Merhaba, tum bacak mi yaptirdiniz? ve ne kadar odediniz ogrenebilirmiyim?

Hüseyin Güner'e basen bölgesi için lazer lipoliz yaptırdım. Kilo problemim yok ama basenlerde gitmeyen bir yağ birikintisi vardı. Operasyon üzerinden 3 hafta geçti. Gayet memnunum. Süreç çok rahat geçti.

Hüseyin Güner'e basen bölgesi için lazer lipoliz yaptırdım. Kilo problemim yok ama basenlerde gitmeyen bir yağ birikintisi vardı. Operasyon üzerinden 3 hafta geçti. Gayet memnunum. Süreç çok rahat geçti.
Merhaba, sizde deri fazlası var mıydı? Bu işlem sarkık deriyi toparlamada ne kadar etkili acaba? Karnım için düşünüyorum ben de. Kollar ve iç bacaklar da kilo vermem sebebiyle sarkıklar var ancak doktorların yorumu kesisiz sadece vaser lipo işlemi ile derinin daha da sarkmasına sebep olacağı yönünde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…