- 31 Ekim 2013
- 86
- 43
- 88
- Konu Sahibi Elmalikurt
-
Teşekkür ederim. 6lt yağ alınmış ve bunları görebildiğime göre bir şekilde çekilmiş demek ki :) hastanedeki odama benden önce yağlar çıkmıştı, belki görmek isteriz diye hemen atmıyorlarmış.canım geçmiş olsun da seninki lazer liposuctiondır lipoliz ile yağ çekilmiyor. 82 kg da 6 lt yağ iyiymiş
ben 50 kilo ile ameliyat oldum 1800 cc yaı alınmıştı ama sonra o yağları bacaklarım ince diye oraya eklettirdim amac oydu yani :))Teşekkür ederim. 6lt yağ alınmış ve bunları görebildiğime göre bir şekilde çekilmiş demek ki :) hastanedeki odama benden önce yağlar çıkmıştı, belki görmek isteriz diye hemen atmıyorlarmış.
Dr yapılan işlem için bu adı kullandı, ben onun yalancısıyım :) bir bildiği vardır elbet. Lipoliz enjekte etmeyi kapsıyor fakat benim geçirdiğim operasyon araştırma yaptığım her yerde lazer lipoliz olarak geçiyor. Yine de emin olmak için doktoruma soracamben 50 kilo ile ameliyat oldum 1800 cc yaı alınmıştı ama sonra o yağları bacaklarım ince diye oraya eklettirdim amac oydu yani :))
liposuction o sor yine deDr yapılan işlem için bu adı kullandı, ben onun yalancısıyım :) bir bildiği vardır elbet. Lipoliz enjekte etmeyi kapsıyor fakat benim geçirdiğim operasyon araştırma yaptığım her yerde lazer lipoliz olarak geçiyor. Yine de emin olmak için doktoruma soracam
Merhaba :) dr ile görüştüğümde lazer lipoliz, lazer liposuction ve (smartlipo) triplex yapıldığını söyledi. Ve genel ismi lazer lipoliz olarak geçiyormuş. Klasik lipo ile de karıştırılmaması için. Sevgiler!liposuction o sor yine de
lipoliz sadece yağ eritme işlemi liposuction yağı eritip çekme işlemi yani jnce lipoliz yapılıp sınra liposuction yapılmış oluyor.
tabi yinede dr daha iyi bilir
Cok korkuyorum okudukca. 1 ay sonra liposakşınım var benim de :)Hareket ederken agri, sizi normal fakat yatarken agrisi oluyor mu?
İlk günlerde oluyor malesefCok korkuyorum okudukca. 1 ay sonra liposakşınım var benim de :)
Deger tabii.İlk günlerde oluyor malesefzaten sırt üstü veya yüzüstü yatabiliyordum, sürekli aynı pozisyonda yatınca ister istemez ağrı oluyor. Fakat dayanılmayacak ağrılar değil. Korkmayın, sonuç değiyor :)
Teşekkür ederim, çok naziksiniz:)Deger tabii.
Masallah size :)
Merhaba, kesinlikle karın germeye gerek görmedi doktorum. Ki ciddi derecede sarkmam olduğu halde toparlandı. Tansiyon konusunda bir sıkıntı yaşamadım. Özelden gönderiyorum foto. Teşekkürler ve Sevgiler :)Merhaba , bende aynı bölgelerden lipoliz olmak istedim.3 farklı dr gittim hepsi farklı yöntemler söyledi.lipoliz artı karın germe yapalım dediler.tansiyon düşüklüğü oldu mu ? Bana önce sonra foto varsa gönderirseniz sevinirim.ne kadar fark ddecek çok merak ediyorum.Çok geçmiş olsun...
bende 11 mayısta olacağım alınan yağlar kalça ve bacağa koyulacak resimlerinizi görebilirmiyim.mutlu olmanıza çok sevindimMerhaba, kesinlikle karın germeye gerek görmedi doktorum. Ki ciddi derecede sarkmam olduğu halde toparlandı. Tansiyon konusunda bir sıkıntı yaşamadım. Özelden gönderiyorum foto. Teşekkürler ve Sevgiler :)
bende 11 mayısta olacağım alınan yağlar kalça ve bacağa koyulacak resimlerinizi görebilirmiyim.mutlu olmanıza çok sevindim
Merhaba, bende 25 nisanda lazer lupo olucam sonuclarinizi bende gorebilirmiyim lutfen. Tesekkurler..Teşekkür ederim :) şansınız bol olsun. Umarım sonuç istediğiniz gibi olur. Gönderiyorum fotoyu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?